Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.09.28. 07:59

Ezért is fontos az emberek véleménye; Trump újabb ígéretet hajt végre; Visszakoznak az ukránok?
Ezért is fontos az emberek véleménye

Napokon belül elkészülnek a nemzeti konzultáció kérdései mind a hét témakörben, és utána a lehető legrövidebb időn belül el is indul a konzultáció. Tuzson Bence államtitkár megerősítette, hogy továbbra is határozottan elutasítják a Soros-terv minden pontját. Szerinte az ellenzéki pártokra ebben az ügyben nem lehet számítani, ezért is fontos, hogy az emberek elmondják a véleményüket.

Trump újabb ígéretet hajt végre

A Trump-adminisztráció 45 ezer főben maximálná az Egyesült Államokban a 2018-as pénzügyi évben befogadandó menekültek számát – az erről szóló jelentést a Fehér Ház szerdán küldte meg a kongresszusnak. Politikusok egyelőre nem kommentálták a kormányzat terveit, amelyek összhangban állnak Donald Trump választási ígéreteivel.

Visszakoznak az ukránok?

Lilija Hrinevics nem zárta ki annak lehetőségét, hogy pontosításokat hajtsanak végre a frissen hatályba lépett ukrán oktatási törvény nemzetiségi kisebbségeket érintő részén. Az ukrán oktatási miniszter erről azután nyilatkozott, hogy megbeszélést folytatott Kijevben román kollégájával, Liviu Marian Pop oktatási miniszterrel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére