Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.09.15. 07:59

Mécs Imre kiállt Czeglédy Csaba mellett, Óriási vereséget szenvedhet az SPD Németországban, Újabb észak-koreai rakétateszt - Ezek a nap legfontosabb hírei.
Mécs Imre kiállt Czeglédy Csaba mellett

Kiállt a hárommilliárd forintot meghaladó költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba szombathelyi szocialista önkormányzati képviselő mellett Mécs Imre volt SZDSZ-es, majd MSZP-s politikus. Mécs Imre – a balliberálisok matuzsáleme – csütörtök este a szombathelyi városháza előtt elmondott beszédében "jogvédő demokratának" nevezte Czeglédy Csabát, aki szavai szerint fontos közéleti tevékenységet folytat.

Schulz már készülhet a bukásra

Egy csütörtöki felmérés szerint az SPD óriásit bukhat, míg az AfD harmadik erőként debütálhat a Bundestagban. Az Infratest dimap kutatóintézet adatai szerint a Martin Schulz vezette SPD országos választói támogatottsága jelenleg 20 százalékos. Amennyiben ez nem változik és a kilenc nap múlva tartandó választáson is ennyi szavazatot kap a párt, akkor az SPD alulmúlja eddigi negatív rekordját, a 2009-es 23 százalékot, és messze elmarad a legutóbbi, 2013-ban tartott Bundestag-választáson elért 25,7 százaléktól.

Újabb rakétát lőtt ki Észak-Korea

Péntekre virradóra Észak-Korea újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel Phenjan egyik külső kerületéből keleti irányba. A hírügynökségek tájékoztatása szerint a rakéta átrepült Japán második legnagyobb szigete, Hokkaido felett, majd a Csendes-óceánba csapódott. A japán portálok nem sokkal később jelezték, hogy valóban kilőtt valamit a kommunista diktatúra, hiszen a szerkezet áthaladt Hokkaido felett, majd Erimo városától kétezer kilométerre keletre csapódott a tengerbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére