Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.09.06. 07:59

Brüsszel végleg megadja magát Sorosnak?; Szörnyû baleset történt Budapesten; Az év embere lett a lengyel kormányfõ; Magyar földön vertük a Románokat - Ez csodálatos! A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Brüsszel végleg megadja magát Sorosnak

Szerda délelőtt fél tízkor ítéletet hirdet az Európai Bíróság a kötelező betelepítési kvóta ügyében. Két évvel korábban az Európai Unió Tanácsa határozatában úgy döntött, hogy a migrációs nyomás által leginkább sújtott országoktól a többi tagállamnak kötelező lesz átvállalni két éven belül több százezer migránst.

Ezt Magyarország nem szeretné, ezért nyújtott be keresetet az Európai Bíróságon.

Szörnyű baleset történt Budapesten

Kisbusz és autó karambolozott Budán, a BAH-csomóponti felüljárón. A balesetben egy ember meghalt, 2 súlyosan, 4 könnyebben sérült meg. A baleset annyira brutális volt, hogy a kisbusz az oldalára borult. Kilenc utasából négy csak a tűzoltók segítségével, a hátsó ajtó felfeszítése után jutott ki a járműből.

Az év embere lett a lengyel kormányfő

Beata Szydlo lengyel kormányfőt tüntették ki kedd este a krynicai fórumon a nemzetközi rendezvény legfontosabb elismerésével. Tavaly Orbán Viktor kapta meg ezt a kitüntetést.

Magyar földön vertük a Románokat – Ez csodálatos!

A magyar férfi kosárlabda-válogatott legyőzte Romániát az Európa-bajnokság C-csoportjának 4. fordulójában, Kolozsváron, így a csapat ott lesz az isztambuli nyolcaddöntőben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére