Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.09.04. 07:59

Nagyot küzdöttünk, de nyertek a portugálok; Indulhat a sztrájk: mindenhol bezárhatnak a Tescók; Trump meglebegtette a lehetõ legdurvább opciót Észak-Korea ellen. A reggel legfontosabb hírei, csak a 888-on.
Nagyot küzdöttünk, de nyertek a portugálok

A magyar válogatott nagyot küzdött vasárnap, de sajnos a portugálok győztek, 1—0-ra. Ezzel eldőlt, hogy Magyarország biztosan nem jut ki az oroszországi világbajnokságra. A mérkőzés után a válogatott játékosok sajnálták, hogy nem sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést, többségük azonban egyetértett abban, hogy felvették a kesztyűt az Európa-bajnokokkal szemben.

Indulhat a sztrájk: mindenhol bezárhatnak a Tescók

Ma ülnek le egy asztalhoz a Tesco és a munkavállalók képviselői. A dolgozók már nem akarnak kompromisszumot, így várhatóan arról születhet döntés, hogy a munkavállalók melyik napon és milyen menetrend szerint hajtsák végre az országos méretű munkabeszüntetést.

Trump meglebegtette a lehető legdurvább opciót Észak-Korea ellen

Az amerikai elnök telefonon beszélt a japán kormányfővel. Trump a beszélgetés közben ismét megerősítette, hogy Washington kész megvédeni önmagát és szövetségeseit, felhasználva a rendelkezésre álló diplomáciai, hagyományos katonai és nukleáris eszközök egész sorát.

+ 1 bónusz track a tanulóknak:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére