Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.08.25. 07:59

Három hét után kiszabadult Kulcsár Attila; Egyre több migráns próbál Románián keresztül betörni hozzánk; Az ISIS újabb terrortámadást tervez Spanyolországban. Hírek, Nektek!
Három hét után kiszabadult Kulcsár Attila

A 2003-ban kirobbant brókerbotrány főszereplőjének idén tavasszal született meg a jogerős ítélete, melyben Kulcsár Attila öt évet kapott. De a büntetőeljárás során korábban elrendelt különféle kényszerintézkedések (előzetes, házi őrizet, lakhelyelhagyási tilalom) beszámítása miatt Kulcsárnak idén nyáron már csupán néhány hétre kellett visszamennie a börtönbe. Péntek hajnalban szabadult.

Egyre több migráns próbál Románián keresztül betörni hozzánk

A román határrendészet egyik parancsnoka szerint az elmúlt hetekben rendkívüli módon megnőtt a migrációs nyomás a román-magyar határszakaszon. Míg az első félévben 947 határsértőt tartóztattak fel a román hatóságok, július 1. és augusztus 21. között már 661 határsértő esetében intézkedtek.

Az ISIS újabb terrortámadást tervez Spanyolországban

Az Iszlám Állam újabb videofelvételt tett közzé. Ebben ismét megfenyegették Spanyolországot, sőt, azt is bejelentették, hogy újabb terrortámadást terveznek a mediterrán országban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére