Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.08.23. 07:59

Nem véletlen, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország; A lengyel miniszterelnök páros lábbal szállt Brüsszelbe; Ismét kiélezõdik az afganisztáni konfliktus? A reggel legfontosabb hírei a 888-on.
Nem véletlen, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország

Bakondi György szerint a kormány következetes biztonságpolitikája, a több tízezer rendőr és katona erőfeszítései és a hatóságok helytállása miatt alakult úgy Magyarország biztonsági helyzete, hogy hazánkat egy összeállítás szerint a kilencedik legbiztonságosabb úti céllá választották.

Mint ismert, a 888.hu írta meg először Magyarországon: a Daily Star a brit külügyminisztérium által közölt információk alapján összeállította a turisták számára legbiztonságosabb úti célok listáját, amelyen Magyarország a 9. helyre került. A lap által ajánlott tíz "békés és gyönyörű" úti cél között van Magyarország mellett Chile, Svájc, Bhután, Tuvalu, a Fidzsi-szigetek, Új-Zéland, Izland, Málta és Írország.
A lengyel miniszterelnök páros lábbal szállt Brüsszelbe

Beata Szydlo szerint Brüsszel folyamatosan csak politikailag korrekt nyilatkozatokat ad ki, de érdemben nem hajlandó foglalkozni a terrortámadások okozta problémákkal. A lengyel kormányfő szerint Európa elitjének fel kellene végre ébrednie és a politikai korrektséget elhagyva végre beszélni kellene a problémáról, hogy meg lehessen állítani a terrorizmust.

Ismét kiéleződik az afganisztáni konfliktus?

Az amerikai hadsereg Közel-Keletért felelős főparancsnokságának tábornoka kedden arról beszélt, hogy nemsokára megkezdődik a csapatnövelés Afganisztánban. A katonai tisztviselő azzal érvelt, hogy most az USA-nak az a fontos, hogy erőt mutathassanak fel a tálibokkal szembeni harcokban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére