Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2017.08.07. 07:59

Kezdd a napot a 888.hu-n, a hétvége legfontosabb híreivel!
Újabb migránsáradat várható a németek szerint 
 
A német hírszerzés arra figyelmeztet, hogy ősszel ismét óriási embertömeg indulhat meg Nyugat-Európa felé. A kiszivárogtatott berlini jelentés szerint a magyar határzár ellenére a balkáni útvonalon fognak érkezni a migránsok, valószínűsíthetően Szlovénia felé próbálnak majd kerülni.
 
Az NGO-k továbbra is nyíltan szembemennek az olasz törvényekkel
 

Megtagadták a kikötési engedélyt az olasz hatóságok az Orvosok Határok Nélkül nem kormányzati szervezet migránsokat szállító mentőhajójától. Az Orvosok Határok Nélkül azon NGO-k egyike, amelyek nem írták alá az olasz kormánynak a földközi-tengeri embermentést szabályozó úgynevezett magatartási kódexét. Az NGO ezzel megtagadja, hogy mentőhajóin az olasz fegyveres erők vagy a rendőrség embere is jelen legyen, aki az embercsempészet ellen hivatott fellépni.

34 év után ismét magyar gátfutó a vb-döntőben!

Baji Balázs az elődöntőt simán megnyerve jutott be a londoni atlétikai világbajnokság nyolcas döntőjébe 110 méteres gátfutásban. A magyar atléta 13.23-mal győzött, megverve a 2012-es olimpiai bajnokot, Aries Merrittet. Gratulálunk Baji Balázsnak az eredményhez, és természetesen szurkolunk neki a döntőben, amelyet hétfőn 22:30-kor rendeznek! 

+1: Végre itt a jó idő!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére