Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.07.31. 07:59

Magyar bocik oldják meg a katari tejválságot; Alig marad CIA-ügynök Oroszországban; Az MSZP elnöke megregulázza a csintalankodó Rolex Lacit és Molnár Zsoltikát. Plusz, az éremszerzõ úszók névsora. Ezek lennének a hétvége legfontosabb hírei.
Magyar bocik veszik fel a harcot a katari tejhiánnyal

4000 fejőstehenet vásárol a blokád alá vont Katar. Ezeknek egy részét Magyarországról szerzik be. Két szállítmány már meg is érkezett Ráda Pusztáról. Hétfőn indul az újabb bocikontingens a Liszt Ferenc reptérről. A Qatar Airways gépe egyszerre 165 magyar szarvasmarhát fog vinni Dohába.

Alig marad CIA-ügynök Oroszországban

Mivel az USA törvényhozása, a Kongresszus elfogadta az Oroszország elleni újabb szankciókat, ezért Moszkva válaszként 755, orosz földön dolgozó diplomatát utasított ki az országból. Így az amerikai diplomaták száma 455-re csökken. Az efféle kitiltások során általában azokat a diplomatákat utasítják ki, akikről feltételezik, hogy a küldő fél titkosszolgálatának dolgoznak, így vélhetően alig marad CIA-ügynök Oroszországban.

Hülyék 2018: seggberúgásra invitálta meg az MSZP elnöke Botka Lászlót és Molnár Zsoltot

Újabb fordulatot vesz az MSZP tragikomikus belháborúja, ugyanis a párt elnöke, Molnár Gyula magához rendelte keddre névrokonát, Molnár Zsoltit és Rolex Lacit. Ám előtte még hétfőn találkozik egymással Botka és Molnár Zsolt Szegeden. Itt vélhetően megbeszélik, hogy mi lesz a közös stratégia a pártelnök előtt, majd kedden kéz a kézben bekopogtatnak Molnár Gyulához. Várható program: fejmosás, alapos letorkolás. 2-2 órás kukoricán való térdeplés és 10-10 körmös. Majd kézfogás leszegett fejjel, fogak között elszisszentve, hogy "szent a béke". Reméljük, hogy ebből majd tanulnak a csintalan kis nebulók.

+1 Nyolc éremmel zártak a magyar úszók

A magyar úszók két arany-, négy ezüst - és két bronzéremmel zárták a hazai rendezésű világbajnokságot. A dicsőséges éremszerzők: Hosszú Katinka, Milák Kristóf, Cseh László, Verrasztó Dávid; a  Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi gyorsváltó országos csúccsal lett bronzérmes. A vízilabdás férfiválogatott ezüstje is szép teljesítmény volt, legközelebb megverjük a horvátokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére