Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.07.21. 07:59

Szydlo: a kormány az emberek óhajának akar megfelelni; Oroszország üdvözölte Trumpék kitûnõ döntését; A kormány támogatja a civil szervezeteket.
Szydlo: a kormány az emberek óhajának akar megfelelni

A lengyel parlament alsóháza csütörtökön szavazta meg a legfelsőbb bíróságról szóló törvényjavaslatot, melyet az ellenzék és az Európai Unió is élesen bírál. Ennek kapcsán a lengyel miniszterelnök elmondta, hogy az emberek jól és igazságosan működő bíróságokat szeretnének, a kormány pedig ennek az óhajnak akar megfelelni; szemben az ellenzékkel, mely a provokációt részesíti előnyben.

Oroszország üdvözölte Trumpék kitűnő döntését

Örömmel üdvözölte, és régóta várt, nagyszerű hírnek nevezte csütörtökön Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának elnöke, hogy az Egyesült Államok beszünteti Szíriában a damaszkuszi kormányzat ellen harcoló lázadók támogatását. A több mint hat éve zajló szíriai polgárháborúban Bassár el-Aszad elnök kormányzatának legfőbb katonai támogatója Oroszország, míg az Egyesült Államok és más regionális hatalmak az Aszad-kormány megdöntéséért küzdő lázadóknak nyújtottak segítséget.

A kormány támogatja a civil szervezeteket

Civil szervezetek működését támogatja a kormány egy csütörtökön közzétett pályázattal. A 185,5 millió forintos keretből azok az alapítványok, egyesületek, szövetségek kaphatnak pénzt, amelyek tavaly adományokat gyűjtöttek – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére