Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.06.05. 07:59

Orbán szerint a londoni terrortámadás különös megrázkódtatás volt minden magyarnak; Trump és a londoni polgármester Twitteren esett egymásnak; Botka elbontaná a kerítést, pedig még a szoci szavazóknak is tetszik. Itt vannak a hétvége legfontosabb hírei.
Orbán: a londoni támadások különös megrázkódtatást jelentenek minden magyarnak

Orbán Viktor táviratban fejezte ki megdöbbenését és együttérzését Theresa May brit miniszterelnöknek a szombat esti londoni terrortámadás miatt. "Az Egyesült Királyságot ért támadások különös megrázkódtatást jelentenek minden magyar számára, hiszen az elmúlt évtizedben – munka vagy tanulás céljából – számos honfitársunk választotta az Önök gyönyörű fővárosát" – írta Orbán Viktor, leszögezve:Magyarország kormánya és a magyar emberek továbbra is készek hozzájárulni közös biztonságunk megvédéséhez

Trump Twitteren hadakozik a londoni polgármesterrel

Sadiq Khan London főpolgármestere annak ellenére sem hajlandó megemelni a terrorfenyegetettség szintjét, hogy rövid időn belül a most hétvégi támadás volt a 3. terrortámadás az Egyesült Királyságban. Emiatt beindult az üzengetés közte és Trump között a Twitteren. "Legalább hét halott és 48 sebesült egy terrormerényletben, és a londoni főpolgármester azt mondta, hogy 'nincs okunk a riadalomra" – írta ironikusan Trump. Az amerikai elnök Twitter-üzenetére reagálva a főpolgármester szóvivője közleményben tudatta, hogy Sadiq Khannak "jobb dolga" is van, mint Donald Trump "rosszul tájékozott" Twitter-üzenetére válaszolni.

A szoci szavazóknak is egyetértenek a határzárral, Botka mégis elbontaná

Kósa Lajos szerint az MSZP-s és a baloldali választók döntő többsége is egyet ért a Fidesz migrációs politikájával, Botka azonban elbontaná a kerítést. "Kérdés, mennyi pénzt, milyen támogatást fogadott el cserébe azért, hogy elárulja a magyar biztonságpolitikát, lebontsa a kerítést" – tette fel a kérdést Kósa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére