Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.05.15. 07:59

Az ellenzéki sajtó telesivalkodta a hétvégénket; nagyot koppant Martin Schulz; Pápai Joci a 8. helyen végzett az Eurovízión. Frissek és ropogósak a nap legfontosabb hírei. Akárcsak a reggeli péksütemény.
Telesivalkodta a hétvégénket az ellenzéki sajtó

Aki hétvégén beleolvasott az ellenzéki lapokba, az biztosan szembetalálta magát azzal a megbotránkozással, amelyet az váltott ki, hogy Orbán Viktor egy szimpla, protokolláris esemény keretében megkoszorúzta a Népi Hősök Emlékművét a pekingi Tienanmen téren. A ballib sajtó egyöntetű felháborodása elárasztotta a netet, ám arra már sajnos nem emlékeztek, hogy a rendszerváltozás utáni legnépszerűbb államfő, a baloldallal szimpatizáló Göncz Árpád is megkoszorúzta ugyanezen emlékművet 1994-ben. Akkor a Népszava lelkesen tudósított az eseményről.

Nagyot koppant Martin Schulz

Az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) koalíciója válthatja a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) és a Zöldek kormányát a legnépesebb német tartományban, Észak-Rajna-Vesztfáliában a vasárnap tartott helyi törvényhozási (Landtag-) választás eredménye alapján. Az exit pollokban Schulz pártja, az SPD és a baloldali Die Linke még sokkal jobban teljesített.

A nézők imádták Pápai Jocit, a zsűri viszont megsüketült

Pápai Joci végül 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. A rendezvényt a portugál Salvador Sobral nyerte Amar Pelos Dois című dalával. Pápai végül összesen 200 pontot szerzett. "Örülök, hogy egyike lehettem a döntőben a sokszínűséget képviselő előadóknak és büszke vagyok arra, hogy a magyar és a roma kultúrából 180 millió tévénéző kaphatott ízelítőt a produkcióm által. Óriási élmény volt a kijevi arénában ilyen hatalmas színpadon és ennyi ember előtt fellépni, ezeket a perceket soha nem fogom elfelejteni" – mondta Pápai.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére