Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

2015.11.10. 07:57

1. Brüsszelben egyeztetnek az EU belügyminiszterei

Hétfőn az Európai Unió belügyminiszterei a luxemburgi kormány meghívására ültek össze, hogy egységes megoldást találjanak a migrációs válságra. A miniszterek új befogadóközpontok létrehozástá tervezik, melyeknek célja az egyre súlyosbodó menekült-beáramlás megfékezése és a papírok nélkül érkezők azonosítása. Az ülést vezető Asselborn szerint több ország kapacitásának és terhelhetőségének határához ért. Ditrisz Avramopulosz, az unió migrációügyi biztosa az EU külső határainak védelmét hangsúlyozta. A belügyminiszterek a közösen kialakított álláspontot a november 11-i máltai csúcson terjesztik majd elő.

 

2. Nem üzemel a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér

Nem indulnak el a hajnali járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2-es terminál informatikai rendszerében történt meghibásodás miatt, ezért késésekre lehet számítani. A Budapest Airport legutóbbi, 6:55-ös Facebook-közleménye szerint továbbra is tart a hiba elhárítása, a repülőtér jelenleg nem indít járatokat.

 

3. Megszűnt a szmogriadó

Tarlós István főpolgármester kedden kora hajnalban elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatának megszüntetését. A hétfőn mért adatok alapján a szálló por szintje egy fővárosi mérőponton sem haladta meg a tájékoztatási küszöbértéket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére