Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2017.05.05. 07:59

Elkezdõdött az érettségi szezon; több migráns érkezik a németekhez, mint amennyi belépett az EU-ba; virágzanak a kisvállalkozások. Kezdd a napot velünk, a 888.hu-n!
Ma kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák

Indul az érettségi szezon, pénteken horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik a 2016/2017-es tanév május-júniusi érettségi időszaka. Az érettségik hétfőn folytatódnak, magyar nyelv és irodalom vizsgákkal.

Több a migráns Németországban, mint az egész EU-ban

A jelenség azzal magyarázható, hogy az Európai Unióban már regisztrált menedékkérők engedély nélkül vándorolnak a szabad határokon keresztül. Ez az oka annak, hogy az év első három hónapjában átlag 15 ezerrel több migráns érkezett a németekhez, mint az EU más tagországaiba.

Bejött a kormány számítása a kisvállalkozásokkal

A kisvállalkozások rohamosan növekvő népszerűségét mutatja az, hogy míg egy éve nagyjából 140 ezren katáztak, addig a múlt év végére már 175 ezerre nőtt a kata szerint adózók tábora. Megugrott továbbá a kisvállalati adó, azaz a kiva népszerűsége is: korábban hétezer, ma azonban több mint 14 ezer vállalkozás használja ezt az adómódszert, ráadásul a kivában további könnyítésekre lehet számítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére