Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.05.03. 07:59

Trump és Putyin négyszemközt is beszélni fognak; May rácsapná az ajtót Brüsszelre; Le Penék eltörölnék a melegházasságot. A reggel legfontosabb hírei a 888-on, kezdd velünk a napot!
Trump és Putyin négyszemközt is beszélni fognak

Az amerikai és az orosz elnök külön is fognak beszélni a júliusi hamburgi G20-as csúcstalálkozón. A két ország vezetője már telefonon is beszélt a nyári egyeztetésről, de ezen szóba került a nemzetközi politika és a terrorizmus elleni harc kérdése is.

May rácsapná az ajtót Brüsszelre

A brit kormányfő szerint kemény hangvételű tárgyalásokra kell majd számítani a Brexit kapcsán. Theresa May saját magát rigorózus személyiségnek tartja, így az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker is kemény ellenfélre számíthat az egyeztetéseken.

Le Penék eltörölnék a melegházasságot

Marine Le Pen unokahúga, Marion Maréchal-Le Pen a Nemzeti Front kampányígéretében garantálta, hogy amennyiben most vasárnap megnyerik a választásokat, azonnal eltörlik a melegházasságot biztosító törvényt. Marine Le Pen programjának 87. pontja a melegházasság eltörlése, ugyanakkor a bejegyzett élettársi kapcsolat jogi lehetőségét továbbra is biztosítaná az egynemű pároknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére