Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.05.01. 07:59

A munka ünnepének reggelén bepitypangosodott a 7:59-es rovatunk. A "Kinyílott a pitypang"-os írásainkból válogattunk össze nektek egy csokorból. Ha már végképp itt a tavasz, és ma ráadásul ünnepnap is van, akkor a reggeli kávé mellé olvasgassátok a nap legpitypangosabb híreit.
Botka megragadt a szocializmusban

Botka László és elvtársai Orosházára látogattak az agrárszocialista megmozdulás 126. évfordulójának alkalmából. Botka a megemlékezésen mondott beszédében jó szoci módjára igazságtalannak nevezete az egykulcsos adórendszert, valamint a családtámogatást. Ez azért fura, mert a mai Magyarországon, ha van három gyermeked nem kell személyi jövedelemadót fizetned, valamint ha bevállalsz hármat, az állam megdob 25 millióval, amit otthonteremtésre használhatsz fel. Persze Botka szerint otthonteremtési támogatás csak a gazdagoknak kedvez...Ez Rákosi tempója.

Rendesen szétoltották Simicska csicskapártját

A Jobbik újabb óriásplakát-kampányra készül, amelyet "részben megtakarításból, részben folyószámlahitelből finanszíroznak". A Fidelitas szerint ez azt jelenti, hogy újabb milliárdok érkeztek a párthoz Simicska Lajostól.Erre jött egy újabb pofon, ugyanis a Jobbik azt is állította, hogy a kormány migránsokat akar Magyarországra engedni. Úgy tűnik, hogy Vonáék megküzdenek a szavak értelmezésével, ugyanis kiderült, hogy arról szó, hogy "az egyedülálló gyermekkorúak és kiskorúak a tranzitzóna helyett egy zárt és ellenőrzött ifjúsági táborban várhatják meg kérelmük elbírálását". Sebaj, május 1. alkalmából a Lajos úgyis állja a búfelejtő sörüket.

Már Puzsérnak is elege van a 24.hu aljasságaiból

Puzsér állítása szerint a femináci 24.hu-s újságíró, Medvegy Gábor "karaktergyilkos hadjáratot" folytat ellene. A hadjárat legutóbbi ütközetében Puzsért a 24.hu egyik riportere próbálta betámadni, ám végül kínos visszavonulásba torkollott az offenzíva. A riporter és Puzsér közötti szóváltást a 24.hu "orwelli" módszerekkel eltávolította Puzsér YouTube-csatornájáról, mivel az felettébb kínos volt számukra. Szerencsére a felvétel mégis fennmaradt az utókornak. Már a videó címe is közfigyelemre érdemes: Az erőszaknak nincs farka, és a bűnözésnek nincs bőrszíne.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére