Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2017.04.26. 07:59

Botka újra nekiment az MSZP-nek, újabb kedvezmények jönnek jövõre és ma van a pingvinek világnapja! Ezek a mai reggel legfontosabb hírei!
Mindenhova sokkal több pénz jut jövőre

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a szerdán megjelent interjújában kifejtette, hogy  megpróbálják úgy alakítani a következő évi költségvetést, hogy minden ágazat több pénzt kapjon, mint ebben az évben. A politikus kifejtette, hogy a következő évben nem lesz választási költségvetés, azonban ez nem jelenti azt, hogy az emberek és a vállalkozások ne éreznék meg az eddigi gazdaságpolitikai intézkedések eredményeit. Az interjúból kiderült az is, hogy újabb kedvezményeket kaphatnak majd azok, akik két gyereket nevelnek, valamint a jövő évtől újabb két százalékkal mérséklődik a munkáltatók adó- és járulékterhe.

Botka tovább csicskáztatja a szocikat

Botka László, az MSZP önjelölt miniszterelnök-jelöltje ismét nekiesett a pártnak, hogy tovább vegzálja annak vezetését. A szegedi városvezető újabb feltételeket szabott ahhoz, továbbra is ő legyen az MSZP jelöltje a miniszterelnöki posztra. Mint kiderült, Botka és Molnár már be is jelentette a frakciótagoknak, hogy nyugodtan lemondhatnak a befutó helyekről az országos listán. Botka konkrét vétójogot kért a jelöltállítás folyamatában, mivel a saját embereit akarja mindenhova benyomni.

Ma van a pingvinek világnapja!

Úgyhogy a világ egyik legjobb képét teszem be ide, nézzétek milyen aranyosak!

És ha ez nem lenne elég, beteszem ezt is:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére