Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2017.04.05. 07:59

Havas nem bír leállni, Merkel még mindig nem akarja korlátozni az iszlámot és természetesen Palvin Barbi. Ezek a reggel legfontosabb hírei.
Havas Henrik nem ért a politikához, mégis indul

A baloldal nagyágyúja bejelentette, hogy elindul Kisorosziban az időközi választáson. A televíziós személyiség még a Horn Gyula vezette kormányban volt államtitkár, azonban csak hat napig. Havas elmesélte, hogy rengeteget dolgozik, nem ért a politikához, de abban bízik, hogy jól tud majd közvetíteni Kisorosziban a szembeálló felek között. A baloldali újságírót Horn még 1995-ben nevezte ki a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs ügyekkel megbízott címzetes államtitkárának. Az újdonsült államtitkár hat nap után felállt, mivel kiderült, hogy a Havas-stáb egyik tagja, Mihályi Endre ellen rendőrségi vizsgálat folyik. Bár a televíziós személyiségét nem érezte magát felelősnek, hat nap után lemondott.

Merkelék még mindig behunyják a szemüket

Bár a CDU egyik tagja, Jens Spahn az iszlám vallás gyakorlását szigorította volna, a párt és a német kormány elgáncsolta a tervezetet. A politikus a német törvények elsőbbségét rögzítette volna az iszlám vallás előírásaival szemben, ezen kívül az országban található mecsetekről is nyilvántartást készíttetett volna a hatóságokkal. Spahn figyelmezetett arra, hogy az országban jelen pillanatban senki sem tudja pontosan, hány mecsetközösség működik és pontosan kik pénzelik őket. A tervezetet elgáncsolók szerint a téma nem a kormányzat hatáskörébe tartozik, a CDU pedig az alkotmányra alapozva garantálja a szabad vallásgyakorlást.

Sosem volt még ilyen formás Palvin Barbi, nézzétek:

 

I love my #WRUP

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére