Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.03.09. 07:59

Uniós szinten kell rendezni az élelmiszerek kettõs minõségét; Trump bejelentette, hogy ki lesz az USA moszkvai nagykövete; újabb kórházi dolgozó lett kanyarós, ezúttal Szegeden.
Uniós szinten kell rendezni az élelmiszerek kettős minőségét

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerint uniós szinten kell rendezni a kettős élelmiszer-minőség problémáját, ám ha ez nem működik, akkor tagállami hatáskörben kell megoldást találni a problémára, a kormány pedig kész megtenni a szükséges lépéseket. Fazekas Sándor szerint régebben is volt már rá példa, hogy hazánkba gyengébb minőségű árut hozta a multinacionális cégek, ezért a magyar kormány a régióban elsőként, már 2013-ban felvetette a kérdést.

Trump bejelentette, hogy ki lesz az USA moszkvai nagykövete

Donald Trump bejelentette, hogy Jon Huntsman lesz az Egyesült Államok oroszországi nagykövete. Az 57 éves Jon Huntsmant tapasztalt politikusként és gyakorlott diplomataként tartják számon az Egyesült Államokban. Idősebb George Bush elnöksége idején helyettes államtitkár, majd szingapúri nagykövet volt, később pedig Utah állam kormányzója. A felkérést Huntsman este el is fogadta, kinevezését azonban még a szenátusnak is jóvá kell hagynia.

Újabb kórházi dolgozó lett kanyarós, ezúttal Szegeden

Újabb kórházi dolgozó lett kanyarós, most Szegeden. Valószínűleg attól a makói betegtől kaphatta el a vírust, akit korábban a klinikán ápoltak. A szakemberek attól tartanak, hogy egész Európában elterjedhet a betegség, köszönhetően azoknak a román szervezeteknek és mozgalmaknak, melyek 2014 óta ellenkampányt folytatnak a vakcinák ellen. A kanyaró ellen beoltott gyerekek aránya egy év alatt 97-ről 80 százalék alá csökkent Romániában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére