Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.03.01. 07:59

Trump: megvédem Amerikát az iszlám terrorizmustól; vízummentességet kaphatnak az ukránok; Róma lehet az Iszlám Állam következõ célpontja.
Trump: megvédem Amerikát az iszlám terrorizmustól

Az amerikai elnök az első kongresszusi beszédében kijelentette, megvédi Amerikát a „radikális iszlám terrorizmustól”, kormányzata betartatja a bevándorlási törvényt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az amerikai települések biztonságosak legyenek. Az elnök újfent ígéretet tett a mexikói fal felépítésére is, melynek építése nemsokára kezdetét veszi. Az elnök ígéretet tett az amerikai haderő újjáépítésére, valamint megerősítette, hogy a kormány továbbra is erőteljesen támogatja a NATO-t.

Vízummentességet kaphatnak az ukránok

Az Európai Parlament és a miniszterek tanácsának képviselői kedden megállapodtak abban, hogy az ukrán állampolgárok számára szabad uniós beutazást kell biztosítani. Az EP szerint a vízummentesség azokra az ukrán állampolgárokra vonatkozik, akik újfajta, biometrikus útlevéllel rendelkeznek. Mielőtt az egész hivatalossá válik, a tervezetet az Európai Parlament állampolgári és igazságügyi szakbizottságának és a parlament egészének is jóvá kell hagynia.

Róma lehet az Iszlám Állam következő célpontja

Olaszország hírszerző ügynöksége szerint az iszlamista terrorszervezetnek valószínűsíthetően Róma lehet a következő célpontja. Az ügynökség aggodalmait az Iszlám Állam egyik propagandamagazinja is megerősíti. A terrorfenyegetettség emellett azért is magas az országban, mert rengeteg migráns érkezik Észak-Afrikából, ezt a helyzetet pedig csak súlyosbította az északi határ lezárása, aminek köszönhetően hatalmas embertömeg ragadt a mediterrán országban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére