Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2017.02.27. 07:59

Magyar siker az Oscar-gálán; kettészakadt az olasz baloldali kormánypárt; a törökök 500 kilométeres falat emelnek a migránsok miatt.
Magyar siker az Oscar-gálán!

Deák Kristóf alkotása, a Mindenki elnyerte a legjobb rövidfilmnek járó szobrocskát. Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán gratulált a nyertesnek. A 34 éves rendező a díjat átvéve köszönetet mondott a filmakadémiának, valamint családjának és tanárainak.

Kettészakadt az olasz baloldali kormánypárt

Az elégedetlenkedők kiléptek a kormányzó Demokrata Pártból és megalakították új formációjukat, a Progresszívek és Demokraták Mozgalmát. A mozgalom két vezetője Roberto Speranza, volt demokrata frakcióvezető és Enrico Rossi, Demokrata Párt volt toszkán vezetője. A szakadás ronthatja a baloldal győzelmi esélyeit a következő parlamenti választásokon, amelyek 2018 februárjában lesznek.

A törökök 500 kilométeres falat emelnek a migránsok miatt

Törökország elkészült a Szíriával közös 911 kilométer hosszú határán épülő betonfal újabb, 290 kilométeres szakaszával. Az építményt 3 méter magas, 2 méter széles, egyenként 7 tonna tömegű, mozgatható tömbökből állítják fel, a tetején pengés drót húzódik, illetve őrtornyokkal védik. A betonfalat áthelyezhető elemekből építették, így szükség esetén lebonthatják, és más helyen húzhatják fel újra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére