Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.12.08. 07:59

Felszámolták a bõnyi rendõrgyilkos hungarista csoportját; non-stop határellenõrzést akarnak a bajorok; hivatalosan is benyújtotta lemondását Matteo Renzi.
Felszámolták a bőnyi rendőrgyilkos hungarista csoportját

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevezetű szélsőséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, hárman közülük előzetes letartóztatásba kerültek; így az MNA-t gyakorlatilag felszámolták. A MNA-nak mind a tizenkilenc aktív tagját, akik a szervezet magját jelentették, meggyanúsították, többségüket fegyverrel, lőszerrel, robbanóanyaggal való visszaéléssel, illetve közösség tagja elleni erőszak előkészületével is. Utóbbiak között van a rendőrgyilkos Győrkös István egyik fia, ifj. Győrkös István is.

Non-stop határellenőrzést akarnak a bajorok

Joachim Herrmann bajor belügyminiszter 24 órás határellenőrzést szeretne az osztrák-német határon. Sajtóinformációk szerint december 15-től Passau, Salzburg és Kufstein közelében a határátkelőkön ellenőrzést vezetnek be a bajorok. Az éjszakai őrizetet a bajor rendőrség által megerősített század végzi majd. Herrmann szerint a drogcsempészeket, bűnözőket és terroristákat szeretnék kiszűrni. Az osztrákok természetesen nem lelkesednek a szigorításért.

Hivatalosan is benyújtotta lemondását Matteo Renzi

Matteo Renzi olasz miniszterelnök hivatalosan is benyújtotta lemondását az államfőnek. A december 4-én rendezett alkotmányos népszavazás kudarca után Renzi azonnal bejelentette lemondását. Sergio Mattarella államfő azonban arra kérte őt, hogy lemondását fagyassza be a jövő évi költségvetési törvény parlamenti elfogadásáig. Szerdán az olasz parlament jóváhagyta a költségvetést, így este Renzi találkozott az olasz államfővel, hogy benyújtsa lemondását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére