Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.06.14. 07:59

Az Iszlám Állam harcosa gyilkolt Franciaországban; többször járt a helyszínen az orlandói terrorista; Szijjártó: megsértették Magyarországot és a magyar embereket.
Az Iszlám Állam harcosa gyilkolt Franciaországban

Túszdráma zajlott lett kedd hajnalban a francia fővárostól mintegy ötven kilométerre fekvő Magnaville-ben. A dzsihadista halálra késelt egy francia rendőrparancsnokot, ezt követően túszul ejtette annak feleségét, majd őt is meggyilkolta. A francia különleges erők végül agyonlőtték a támadót. Nem sokkal később a támadást magára vállalta az Iszlám Állam, amely közleményében saját harcosának nevezte a gyilkost.

Többször járt a helyszínen az orlandói terrorista

Omar Mateen, az orlandói tömegmészárlás elkövetője a 49 halálos áldozatot követelő támadás előtt többször járt a Pulse nevű melegbárban, rendszeresen böngészett kifejezetten a homoszexuálisoknak szóló közösségi oldalakat, és felmerült annak gyanúja is, hogy terrorakcióra készült az orlandói Disneyworldben is. Az amerikai elnök, Barack Obama csütörtökön ellátogat a terrortámadás helyszínére, azonban továbbra sem hajlandó nevén nevezni a dolgokat, azaz iszlám terrorizmusról beszélni. Az elkövető muzulmán bevándorlók gyermeke volt.

Szijjártó: megsértették Magyarországot és a magyar embereket

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország és a magyar emberek megsértésének minősítette hétfőn Zeid Raad al-Husszeinnek, az ENSZ emberi jogi főbiztosának kijelentését, miszerint néhány közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon megsértik az emberi jogokat. A magyar külügyminiszter szerint az egyetlen ok, amely miatt az emberi jogi főbiztos folyamatosan sértegeti Magyarországot és a magyarokat, hogy mi nem nyitottuk meg határainkat a migránsok előtt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére