Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2015.10.06. 08:03

Rendkívüli ülést tartott a NATO, az amerikaiak benyújtották a számlát a BP-nek, a horvát elnök Budapestre látogat.
1. Rendkívüli ülést tartott a NATO

A NATO az oroszok szíriai beavatkozásáról tárgyalt, illetve tiltakozott az ellen, hogy orosz vadászgépek megsértették Törökország légterét. A szövetségesek felszólították
Moszvkát, hogy azonnal hagyjon fel a provokációval és az újabb kihágásokkal. Közben Ankarában berendelték az orosz nagykövetet, akivel közölték: egyedül Oroszország lesz a felelős az ilyen incidensekből fakadó bármely nem kívánt balesetért.

 

2. Olcsón megússza a BP a Deepwater Horizont

A társaság megállapodott az USA igazságügyi minisztériumával, így 20 milliárd dollárt kell fizetnie azért, hogy öt éve a legsúlyosabb környezetszennyezést okozta amerikai vizeken. Ebből a pénzből kártalanítanak majd mindenkit, de a több mint 2000 km-es partszakasz helyreállításának költségét ezen felül a cégnek kell állnia.

 

3. Budapestre látogat a horvát államfő

Kolinda-Grabar Kitarovic a két ország közti megromlott kapcsolatot hivatott helyrehozni. A jobbközép ellenzékhez közel álló elnök Áder Jánossal és Orbán Viktorral is találkozik majd háromnapos látogatása során. Az elnöki vizit célja a két ország közti együttműködés újraindítása, amely még a Mol-INA vita miatt romlott meg, és a horvát kormányfő bevándorlási válságkezelési csapkodásai miatt vált kezelhetetlenné.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére