Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Politikai döntést hozott az unió bírósága, Márki-Zay korábban is beszélt arról, hogy fasisztákat  képvisel

888.hu

2022.02.16. 19:59

8. Frakció: Nem lettünk volna Steinmetz Ádám helyében.

 

Steinmetz Ádám csak áll Fonyódon. Csak áll és pirul. Nézi és hallja, de elhinni nem akarja, hogy miközben Márki-Zay Péterrel közösen tart utcafórumot, a miniszterelnök-jelölt arról magyaráz, hogy a szivárványkoalícióban a kommunistákat és a fasisztákat is képviselik. Többek között erről is szó lesz a 8. Frakció mai adásában. Eheti vendégünk pedig nem más, mint Prokaj Dávid, a 888.hu újságírója és riportere, akit a kapitány aberráltnak nevezett, de sikerült egy sajtótörténeti pillanatot is megörökítenie, ugyanis ő volt ott, amikor Márki-Zay beleköpött a maszkjába.

 

Márki-Zaynak nem csak ez volt az egyetlen elszólása, hiszen MZP újra azt állítja, hogy kiáll a fasiszták és kommunisták mellett is.

 

De a globális baloldal is megindította a támadást Magyarország ellen, hiszen Sorosék folyamatosan rossz hírnevét keltik Magyarországnak amivel kapcsolatban Deutsch Tamás arra szólította fel kollégáit, hogy végre érdemben foglalkozzanak a Soros-hálózat uniós intézményekre gyakorolt külső befolyásának ügyével.

Az uniós bíróság pedig politikai játszmába kezded, amire Varga Judit és a magyar kormány reagált is! Végül pedig ha az EU tovább erősködik végül lehet, hogy az egész magyar nemzettel kell szembenézniük.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére