Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor rendkívüli interjút adott; a baloldal félrevezeti az embereket; Fegyőr is fegyvereket küldene Ukrajnába

888.hu

2022.02.27. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

 

„Amikor háborús helyzet alakul ki, akkor zűrzavar lesz és ideges, kapkodó, gyors lépéseket sürgető helyzet alakul ki” – kezdte Orbán Viktor, majd hozzátette:

Nagyon fontos, hogy egy olyan ország, amely a háborús térséghez közel van, Magyarország az szomszédos ország, ott ez ne következzen be. Ezt úgy hívjuk, hogy stratégiai nyugalom. Most arra van szükség”.

 

 

Bár sajnos még mindig a háborúról, az áldozatokról és az hazai spontán összefogás által példás fogadtatásban részesített menekültekről szólnak a legfontosabb hírek, nem szabad azonban szó nélkül elmenni amellett, hogy Márki-Zay Péter ezt kritikus időszakot is

hazugságokkal politikai haszonszerzésre használja föl.

 

 

Miközben a magyar kormány számára a magyar emberek biztonsága az első, egy újabb baloldali politikusról derült ki, hogy Magyarországot az ukrán-orosz harc részévé akarja tenni. Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke és a Gyurcsány-listán az első ötben szereplő politikusa írt arról, hogy fegyvereket küldene Ukrajnába – írta meg az Origo.

A jelenlegi helyzetben egy felelős magyar kormánynak a háború megelőzésén kellene dolgoznia. Elrettentés-politikára van szükség”

 

– írta a Magyar Hang nevű baloldali propagandalapnak Fekete-Győr, vagyis a Momentum bukott elnöke, majd így folytatta: „Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára, hogy ezzel is hozzájáruljunk a kárpátaljai magyar kisebbségek védelméhez.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére