Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor az uniós csúcson a klímavédelemről tárgyal, Karácsony az új ingét mutogatja

888.hu

2021.05.24. 19:59

Transzneműek reménykedhetnek a tokiói olimpián való részvételben, a Skót Egyház eltörölné a férj és feleség szavak használatát, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig a pedofilok ellen veszi fel a kesztyűt.

 

Amíg a miniszterelnök a magyar érdekeket képviseli Brüsszelben, addig a DK újabb támadást indított az egészségügy ellen.

Mi ahhoz az országcsoporthoz tartozunk, amelynek az a véleménye, hogy a klímavédelem költségeit a klímaromboló nagy cégeknek kell megfizetniük, nem pedig a családoknak – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben készült Facebook-videójában.

Elég vicces, hogy a mérleg másik serpenyőjében a DK ismét önmagát minősítő szereplése van, amikor bemutatja, hogyan támadjon meg egy olyan egészségügyi szolgálatot, amely aktívan részt vesz a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Közben a fővárost serényen vezető Karácsony Gergely fő kérdése a budapestiekhez az, hogy tetszik-e nekik az új inge, a felesége turkálta.

A genderőrület újabb ékkövét a Skót Egyház helyezte be az LMBTQ rózsaszín unikornisába: szeretnék eltörölni ugyanis a férj és a feleség szavak használatát, hiszen túl konzervatív fogalmak.

Eközben a transznemű sportolók készülhetnek a tokiói olimpiára, amit ráérnek majd megköszönni Joe Bidennek akkor, amikor férfiból lett nőként legyűrik a női sportolókat egy női versenyszámban.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig a normalitásért folyó harcban újabb részleteket ismertetett a pedofilellenes törvénycsomagból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére