Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán a Vatikánban tett látogatást, Gyurcsány már megtalálta a következő bábut

888.hu

2022.04.21. 19:59

Az USA nem tudja, mi történik az Ukrajnába küldött fegyverekkel.

 

A magyar történelem logikájából az következik, hogy Magyarország megkülönböztetett módon tekintsen a kereszténység központjára, a Vatikánra és a Szentatyára – hangsúlyozta a magyar miniszterelnök a közmédiának nyilatkozva, miután csütörtökön magánkihallgatáson fogadta a Vatikánban Ferenc pápa, míg a Kormányinfón Gulyás Gergely tájékoztatott, hogy a jelenlegi kormány még mindaddig működik, amíg az új kormány meg nem alakul, minden miniszter ellátja addig a feladatát.

Ez alatt az ellenzékben olyan típusú szervezetlenség és képességhiány mutatkozik, hogy sem reményük, de igazából lehetőségük sem lenne arra, hogy kormányt alakítsanak

– hangsúlyozta lapunknak Giró-Szász András történész-politológus a XXI. Század Intézet konferenciáján, amely a Van-e tovább? – Ellenzéki helyzetértékelés címet viselte.

Ezen kívül Gyurcsány már az új bábját is kijelölte Donát Anna személyében,

míg Karácsony a dugók helyett a gyorshajtás ellen kezd el háborút vívni, bár ha jobban belegondolunk akkor a dugóban sem lehet gyorshajtást elkövetni, de a baloldalon van egy másik elképesztő kijelentéseket is tévő Hadházy, aki lassacskán Orbán halálán gondolkodik.

Most viszont, hagyjuk itt egy kicsit az országunkat és tekintsünk tengerentúlra, hiszen nagy felháborodást váltott ki a szülők között egy wisconsini középiskolai tanár iskolai előadása, amiben transzvesztita-táncot lejtett a diákoknak. Míg a CNN jelentése szerint az ukránok a fegyverek egy részét eladják, így azok más hadseregek és milíciák kezébe kerülnek. Ha már az ukrán helyzet előjött, a férfiak világranglistáját vezető Novak Djokovic őrült döntésnek nevezte, hogy a wimbledoni teniszbajnokság szervezői Oroszország ukrajnai háborúja miatt nem engedik indulni az orosz és fehérorosz játékosokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére