Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalint alázza a HVG, Gyurcsány lecserélné Márki-Zayt

888.hu

2021.12.30. 19:59

Kiderült, mikor találkozik Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin.

Áder János jelenlegi és Novák Katalin, reményeink szerint következő köztársasági elnököt szerepelteti címlapján a HVG legújabb száma. Önmagában ezzel persze nem lenne semmi gond, de a szép hagyományaira csak címében emlékeztető lap Áder János bajuszát Novák Katalinra másolta, míg a jelenlegi elnök orra alá ragtapaszokat illesztett.

Gyurcsány Ferencnek úgy sikerült megaláznia a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjét, hogy az ATV-nek adott minapi évértékelő nyilatkozatában egyszer sem mondta ki a nevét. Ha Márki-Zay ki nem mondott neve által keletkezett helyzetet nagyító alá tesszük, akkor könnyen juthatunk arra a következtetésre, hogy talán a hódmezővásárhelyi polgármesterrel szemben is elfogyott a bizalom. Ahogy elfogyott előtte Karácsony Gergellyel szemben is, aki drámai gyorsasággal lemondani kényszerült, noha még a villamos sem ütötte el, ahogy visszalépésének egyetlen lehetséges okát ő maga megemlítette.

Minden idők legeredményesebb éve volt az idei a magyar-orosz együttműködés szempontjából – írta közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Szijjártó Péter Moszkvából közzétett posztjában azt írta: ez pedig jó alap ahhoz, hogy jövőre újabb fontos eredményeket érjünk el. Ismertette: Orbán Viktor miniszterelnök február elején találkozik majd Vlagyimir Putyin elnökkel. Hozzátette: az előkészítés már zajlik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére