Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

No maszk, Hello ET

888.hu

2021.05.21. 19:59

A mai nap margójára.

 

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádiónak adott interjújában tájékoztatott: közel 5 millió beoltott volt tegnap, mindez azt jelenti, hogy legyőztük a harmadik hullámot. Ezután ismertette az újabb enyhítéseket.

Megszűnik a kijárási tilalom, az üzletek és vendéglátóhelyek zárva tartási kötelezettsége, továbbá a közterületi maszkhasználat.

 

Magyarország megvétózta az Európai Unió többségi álláspontját az Izrael elleni rakétatámadások ügyében. Orbán Viktor kormányfő a honlapján tette közzé legújabb írását, amelyben kihangsúlyozta: az unió szerződései szerint a legfontosabb kérdésekben, így a külpolitikában teljes egyetértés szükséges. Magyarország tehát az alapszerződés szerint járt el, amikor vétózott.

Magyarországot európaiatlansággal vádolni, amiért élt a szerződésben biztosított jogával, valójában mélyen európaiatlan.„

 

Magyarország átvette az Európa Tanács (ET) Miniszteri Bizottságának elnöki tisztségét Németországtól a nemzetközi szervezet döntéshozó testületének pénteki, Hamburgban tartott miniszteri találkozóján.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ülést követő tájékoztatón a november 17-éig tartó magyar elnökség programjáról elmondta, hogy három súlyponti témára összpontosítanak,

a nemzeti kisebbségek, a vallási közösségek, valamint a gyermekek és családok jogainak védelmére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére