Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller írekkel térdelne, Karácsony Bident utánozná, Orbán pedig visszaadná az szja-t

888.hu

2021.06.09. 19:59

Hiába az amerikai elnök utánzása, a folyamatos magyarellenes kirohanások, a fake news hírek gyártása és az „elszegényedett” Soros pátyolgatása, a magyarországi baloldal folyamatosan fordítva ül a lovon.

 

A 888.hu megkérdezte Deák Dánielt arról, hogy mit veszíthet a baloldal azzal, ha magára haragítja Kínát, vagy beavatkozik az ország belügyeibe. Szerinte nem meglepő az, hogy

Karácsonynak szombat óta nem sikerült megírnia a kínai vezetésnek azt a levelet, amit a tüntetésen jelentett be.
Nem meglepetés, ha egy szocialista embertípus fordítva ül a lovon. Az viszont annál inkább, hogy azok után, hogy dugót csinált Budapestből, úgy reagált a panaszkodóknak, hogy:Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!

Írtunk arról is, hogy mi a hasonlóság a főpolgármester és Joe Biden amerikai elnök kampánya között. Azt leszámítva, hogy mindketten alkalmatlanok a város-, illetve országvezetésre, valamiért egyaránt irtóznak az újságíróktól.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarország újraindul! című gazdaságpolitikai csúcskonferencián vett részt, melyen sok információ elhangzott, melyekről részletesen is beszámoltunk. A legnagyobb bejelentés kétség kívül az volt, mikor bejelentette, hogy

hogy ha sikerül elérni az 5,5 százalékos növekedést, akkor a gyermeket nevelő szülőknek visszaadják a 2021-ben befizetett adót.

Mindez 550-580 milliárd forintot jelenthet.

 

Niedermüller Péternek is volt egy hatalmas bejelentése, mely szintén nagy hatással volt az emberekre, csak nem úgy ahogyan a polgármester számított rá. Állítása szerint szégyelni kellene magunkat, amiért a labdarúgó válogattot a tegnapi barátságos mérkőzésen nem térdelt le – az írekkel ellentétben, akikért meg is dobbant a gyurcsányirtsa szíve, és bejelentette, hogy azon az estén „Budapesten jobb volt írnek lenni”.

Niedermüller úr, mi lennénk a legboldogabbak, ha Ön ír lenne!
írta meg Bohár Dániel.

 

Egy nonprofit oknyomozó újságírói szervezet kiadott egy jelentést, melyből kiderül, hogy 2016-2018 között Soros György 0, azaz nulla jövedelemadót fizetett. A spekuláns szóvivője közleményben reagált a hírre. Állításuk szerint „Soros György 2016 és 2018 között pénzt veszített befektetésein, ezért azokban az években nem kellett szövetségi jövedelemadót fizetnie. Ez mind szép és jó, csak nem igaz, ITT pedig meg is írtuk, hogy miért.

 

Ugyanúgy hazugság volt az a rosszindulatú pletyka is, miszerint az Elk*rtuk című mozifilmben közpénz lenne. Kálomista Gábor elmondta: a közpénzekkel kapcsolatos, állami forrásokról szóló adatok nyilvánosak, a filmes támogatások mindenki által hozzáférhetők a Nemzeti Filmintézet honlapján.

Az Elk*rtuk című film az önrészen kívül támogatásokból állt össze, és szeretnénk még további támogatókat gyűjteni, ezáltal is átláthatóvá tenni a költségeket”

– mondta Helmeczy Dorottya.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiszelly Zoltán: nincs reális esélye, hogy az MSZP fordítani tudjon a lejtmeneten

Nincs reális esélye, hogy az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP) választásig fordítani tudjon a lejtmeneten: a szocialista pártból túl sok párt szakadt ki, mindeközben karakter nélküli vezetőket választottak maguknak, és a szavazóbázisukat sem sikerült megújítani – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére