Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller írekkel térdelne, Karácsony Bident utánozná, Orbán pedig visszaadná az szja-t

888.hu

2021.06.09. 19:59

Hiába az amerikai elnök utánzása, a folyamatos magyarellenes kirohanások, a fake news hírek gyártása és az „elszegényedett” Soros pátyolgatása, a magyarországi baloldal folyamatosan fordítva ül a lovon.

 

A 888.hu megkérdezte Deák Dánielt arról, hogy mit veszíthet a baloldal azzal, ha magára haragítja Kínát, vagy beavatkozik az ország belügyeibe. Szerinte nem meglepő az, hogy

Karácsonynak szombat óta nem sikerült megírnia a kínai vezetésnek azt a levelet, amit a tüntetésen jelentett be.
Nem meglepetés, ha egy szocialista embertípus fordítva ül a lovon. Az viszont annál inkább, hogy azok után, hogy dugót csinált Budapestből, úgy reagált a panaszkodóknak, hogy:Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog!

Írtunk arról is, hogy mi a hasonlóság a főpolgármester és Joe Biden amerikai elnök kampánya között. Azt leszámítva, hogy mindketten alkalmatlanok a város-, illetve országvezetésre, valamiért egyaránt irtóznak az újságíróktól.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarország újraindul! című gazdaságpolitikai csúcskonferencián vett részt, melyen sok információ elhangzott, melyekről részletesen is beszámoltunk. A legnagyobb bejelentés kétség kívül az volt, mikor bejelentette, hogy

hogy ha sikerül elérni az 5,5 százalékos növekedést, akkor a gyermeket nevelő szülőknek visszaadják a 2021-ben befizetett adót.

Mindez 550-580 milliárd forintot jelenthet.

 

Niedermüller Péternek is volt egy hatalmas bejelentése, mely szintén nagy hatással volt az emberekre, csak nem úgy ahogyan a polgármester számított rá. Állítása szerint szégyelni kellene magunkat, amiért a labdarúgó válogattot a tegnapi barátságos mérkőzésen nem térdelt le – az írekkel ellentétben, akikért meg is dobbant a gyurcsányirtsa szíve, és bejelentette, hogy azon az estén „Budapesten jobb volt írnek lenni”.

Niedermüller úr, mi lennénk a legboldogabbak, ha Ön ír lenne!
írta meg Bohár Dániel.

 

Egy nonprofit oknyomozó újságírói szervezet kiadott egy jelentést, melyből kiderül, hogy 2016-2018 között Soros György 0, azaz nulla jövedelemadót fizetett. A spekuláns szóvivője közleményben reagált a hírre. Állításuk szerint „Soros György 2016 és 2018 között pénzt veszített befektetésein, ezért azokban az években nem kellett szövetségi jövedelemadót fizetnie. Ez mind szép és jó, csak nem igaz, ITT pedig meg is írtuk, hogy miért.

 

Ugyanúgy hazugság volt az a rosszindulatú pletyka is, miszerint az Elk*rtuk című mozifilmben közpénz lenne. Kálomista Gábor elmondta: a közpénzekkel kapcsolatos, állami forrásokról szóló adatok nyilvánosak, a filmes támogatások mindenki által hozzáférhetők a Nemzeti Filmintézet honlapján.

Az Elk*rtuk című film az önrészen kívül támogatásokból állt össze, és szeretnénk még további támogatókat gyűjteni, ezáltal is átláthatóvá tenni a költségeket”

– mondta Helmeczy Dorottya.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére