Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napirenden a baloldalon a fegyverszállítás, szokatlan események Szlovákiában

888.hu

2022.04.23. 20:00

Senki sem tudja, mi lesz a fegyverekkel Ukrajnában, de a magyar baloldal küldene. Robert Fico szerint ma Szlovákia nem jogállam, hanem amerikai tartomány. Nagy Feró szerint Gyurcsány rutinos, öreg róka, már megtanult veszíteni.

 

Érdekes elemzések jelentek meg a minap az amerikai sajtóban. Az USA összesen mintegy 15,2 milliárd dollárnyi katonai segélyt küldött Ukrajnának a háború kezdete óta.

Az azonban, hogy valójában hová kerülnek a fegyverek, a jelek szerint egy hatalmas rejtély.”

– ez már a CNN írja.

Mindezek ellenére a magyar baloldal továbbra sem képes lejönni a háborúpárti propagandáról. Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője húsvétkor követelt fegyverszállítást.

 

Eközben érdekes dolgok zajlanak a szlovákoknál is.

„Nem Magyarország vagy Lengyelország, hanem Szlovákia a fekély Európa testén.” – jelentette ki Robert Fico korábbi szlovák kormányfő, a jelenleg ellenzéki Irány – Szlovák Szociáldemokrácia (Smer-SD) párt elnöke szombaton Pozsonyban a TA3 hírtelevízió által közvetített sajtótájékoztatón.

Fico elutasította azt az eljárást, amelyet a szlovák rendőrség különleges egysége, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) indított ellene és kormányának egykori belügyminisztere, Robert Kalinák ellen. A NAKA Ficót és Kalinákot bűnszövetkezet létrehozásával és támogatásával, hivatali jogkörrel való visszaéléssel, valamint kereskedelmi, bank-, postai, távközlési és adótitok veszélyeztetésének ismételt elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyre Szijjártó Péter is reagált.

 

Nagy Feró nem különösebben mélyedt el a közvélemény-kutatás rejtelmeiben, korábbi cikkünkből azonban kiderül, hogy azon kevesek közé tartozik, akik számítottak a Fidesz kétharmados győzelmére. Pedig a témában jóval járatosabb szakemberek közül jó néhányan alaposan mellélőttek a becslésükkel. A 888.hu a Beatrice egykori frontemberével boncolgatta a választási eredményt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére