Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör

888.hu

2020.10.03. 19:59

A nap híre, hogy eddig soha nem látott béremélésben részesülnek az orvosok, jelentette be Orbán Viktor. Januárban pedig megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése. A nap szomorú híre, hogy tizennégyen elhunytak, az új regisztrált fertőzöttek száma pedig ezer fölött van.

„Bíróság elé állítanak, mert megvédtem hazámat, életeket mentettem, tiszteletben tartottam a törvényeket és felébresztettem Európát” – hangoztatta a volt belügyminiszter Matteo Salvini, az ellenzéki Liga párt vezetője a szicíliai Cataniában péntek este. Salvinit szombatra előzetes bírósági tárgyalásra idézték egy migránscsoport feltartóztatása miatt.

Szijjártó: szégyen, hogy Salvinit és nem az embercsempészeket állítják bíróság elé.

Donald Trump amerikai elnököt helyi idő szerint pénteken délután a Washingtonhoz közeli bethesdai katonai kórházba szállították, miután koronavírus-fertőzést állapítottak meg nála és a feleségénél – jelentette be a Fehér Ház.

A kormány döntése alapján a jövő év elején „megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaállítása” – erősítette meg Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek adott, szombaton megjelent interjúban.

Elhunyt tizennégy krónikus beteg, és újabb 1086 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

A magas vérnyomás önmagában is kockázati tényezőnek számít koronavírus-fertőzés esetén – hívta fel a figyelmet az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornán szombaton.

Nagy-Britanniában néhány hónap múlva már kezdődhet a tömeges oltás.

Orbán: soha nem látott mértékű béremelést kapnak az orvosok.

Orbán Viktor: a németek a jövőben is számíthatnak a magyarokra Európa védelme terén.

A Jobbik műsora szerint az LMBTQ mesekönyvvel nincs semmi baj, mert meséket átírni teljesen rendben van: „Ez a mesék sorsa.” Meg különben is, a Lúdas Matyiban is egy férfi fenekel el egy sugar daddy-t, mégis szeretjük és olvassuk a gyerekeinknek.

Még a koki ellenére sem biztos, hogy a Fradi a Puskásban játszhatja BL-meccseit.

Fucsovics Márton nyolcaddöntőbe jutott egyesben a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a harmadik forduló szombati játéknapján 7:5, 6:1, 6:3-ra legyőzte a brazil Thiago Monteirót.

Ezeken kívül további érdekességekkel is szolgált szombaton a 888.hu. Tartson velünk holnap is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére