Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör

888.hu

2020.08.02. 19:59

Talán októberben megkezdik a koronavírus elleni vakcina gyártását Oroszországban, tudtuk meg a nap folyamán. Mint ahogy azt is, hogy az MSZP és Kunhalmi mit sem változott, ingyenes strand előtt követelték a strand ingyenessé tételét. Az olvasók nem hagyták szó nélkül a dolgot.

A koronavírussal fertőzöttek száma 500-600 fő körül stagnál Magyarországon – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A mai pontos adatok szerint 9 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Újabb elhalálozás nem történt.

Hátha bejön. Októberre ígérte a tömeges és ingyenes koronavírus elleni oltás oroszországi megkezdését Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter a TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozva.

Gyilkosság Csepelen. Holtan találtak egy férfit a XXI. kerületben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz – közölte a rendőrség vasárnap reggel.

Kunhalmit kiosztotta a Facebook népe. Tegyük hozzá, joggal. Nem találtak fizetős fürdőhelyet Fonyódon, ezért az MSZP-s képviselőnő és társa kénytelenek voltak az ingyenes strandon követelni az ingyenes strandokat…

A második világháború alatt meggyilkolt romákra emlékezett az Országos Roma Önkormányzat (ÖRO) a roma holokauszt emléknapján, vasárnap Budapesten.

Két elgondolkodtató publicisztikával is találkozhattak ma az érdeklődők. Itt és itt olvashatják el őket azok, akik lemaradtak róla.

A nap izgalmait egy grizzly medve és Lewis Hamilton szolgáltatta. A medve átsétált egy golfpályán, Hamilton pedig megnyerte a Brit Nagydíjat.

Szóval a rekkenő hőség ellenére sem unatkoztunk augusztus első vasárnapján. A következő napokban mindenesetre enyhül a forróság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére