Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Nagyot ment a baloldal: a vakcina ellen hergeltek, fertőzést generáltak, és még Brüsszel is lebukott

888.hu

2021.03.21. 19:59

Ki cserélne a héten a baloldali fővezér Böszmével? Nem sokan... A pestlőrinci és a IX. kerületi polgármestere is akkorát bukott, mint egy-egy csámpás balerina, majd kedvenc barátnéja, Vadai Ágnes is mondott egy elég vaskosat. Ráadásul miután Ómolnár Miklós tegnap lebuktatta Brüsszelt, a bürokraták beismerték: mégis csak ők k888ták el, nem kicsit... nagyon az európai vakcinaszerződéseket. És Szentesi Zöldi is átlátott a kígyózó vezér „mestertervén”.

Rafinált embernek tűnik Gyurcsány Ferenc, de nem mindig tudja körülvenni magát hozzá hasonlóan profi hazudozókkal, ezért ez a hét szivárványkoalíció buktáiról szólt.

Elsőként Szaniszló Sándor húzta csőbe... saját magát. Aztán megérkezett a zsákutcába Baranyi Krisztina is, Horváth K. József ki is osztotta, ha már a polgármester asszony helybe ment a lótagért.

„... a IX. kerületi polgármesteri hivatalban egyre többen fertőződtek meg koronavírussal.

A ragály az informatikai részlegről terjedt át a többi irodára. Mindezt megelőzően a dolgozóknak küldtek egy jegyzői levelet, amelyben arra kérik a munkatársakat, hogy a kormányrendelet ellenére lehetőleg ne álljanak át otthoni munkavégzésre. „Figyelemmel arra, hogy a polgármesteri hivatal feladatai az önkormányzat működésével, valamint az államigazgatási ügyek döntésre való előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatban a veszélyhelyzet alatt sem változtak…

Polgármester asszonnyal közösen számítunk minden vezető munkájára munkanapokon, munkaidőben a hivatalban”

– szólt a szigorú, fenyegetés számba is vehető intelem.

A jó Vadai Ágnes pedig tavaly május után megint népírtás emlegetésével akarta beírni magát a történelemkönyvekbe.

Illő tisztelettel szeretném jelezni, hogy az ilyen, hazugságokkal gyűlöletet keltő propagandisták Ruandában a végén elnyerték a méltó büntetésüket. Lásd még náci és észak-koreai agymosás!”

Két dolog lehetséges. Vadai Ágnesnek fogalma sincs, hogy mi történt a kilencvenes években Ruandában. Nincs tisztában azzal, hogy a második világháborút követő legsúlyosabb népírtásról ír, amelyben 800 ezer ember vesztette életét. A borzasztó genocídiumot követően a tetteseket, felbújtókat (politikusok, katonatisztek, újságírók és papok) elítélték. Azonban

párhuzamot húzni a ruandai népirtás és az Orbán-kormány között borzasztóan nagy ostobaság. Amely egyben a második eshetőség lehet Vadai esetében.”,

fogalmazott az üggyel kapcsolatban a 888 egyik „piszkostizenkettője”, Bohár Dániel.

De Szentesi Zöldi László is visszatért a karanténból és mindjárt át is látta a Főböszme elképzeléseit az ország jövőjével kapcsolatban. Le is vezette, miért kell a súlytalan Karácsony Gyurcsánynak.

„Három dolog miatt vehetjük biztosra, hogy ő lesz a közös jelölt.

Egyrészt egyetlen ismert és felépített politikus sincs a baloldalon, akinek a jelöltsége ne okozna töréssel fenyegető kockázatot.

Jakab, Dobrev, Márki-Zay és Fekete-Győr nem egyszerűen megosztó, de a tábor valamelyik része számára vállalhatatlan figura. Karácsony nem, ő integrál a legjobban a DK-s nyugdíjastól a momentumos egyetemistáig.

A másik ok, amiért biztosan kijelenthetjük, hogy Karácsony lesz a befutó az előválasztási színjátékban, a sikeresség látszata és valósága. Ő az egyetlen politikus az ellenzéki oldalon, aki az elmúlt tíz évben bármi komolyat is megnyert. Budapest főpolgármestersége fontos skalp, nagy elismertséget hozott neki a baloldalon, hogy legyőzte Tarlós Istvánt. Karácsonyhoz hozzátapad a győzelem és a tudás képzete, ami persze, káprázat,

a ránk rohasztott Lánchíd és a körúti biciklisáv megmutatja valóságos szakértelmét,

de az elkötelezett baloldali hívőnek mégis tetszik, hogy ő regnál a Városházán. Ő már győzött egyszer. Hát, most legyőzi Orbán Viktort is. És szó, ami szó, mondjunk rajta kívül bárkit, aki bármit is fel tudott mutatni a gyülevész és harmadrangú ellenzéki politikusi táborból.

Harmadszorra: azért is lesz Karácsony a jelölt, mert benne nincs kockázat.

Teljesen kiszámítható, kiismerhető, még a hazugságaiban is.”
És ha mindez nem lenne elég kudarc a baloldalnak, brüsszeli hátországuk is belebukott a mellébeszélésbe. Miután
Ómolnár Miklós Youtube-csatornáján bemutatta, hogy mégis a brüsszeli bürokraták intézték a vakcinabeszerzést,
nem a tagállamok, kénytelenek volt beismerni.
„Az Európai Bizottság (EB) erre reagálva küldött ki egy közleményt. Azt írták, hogy az EB az uniós tagállamok megbízásából eddig hat vakcinagyártóval kötött előzetes beszerzési megállapodásokat. Ezeket
a szerződéseket a gyártók és az EB képviselői írták alá.
Az uniós szintű előzetes beszerzési megállapodások alapján a tagállamok egyénileg kötik meg a gyártócégekkel a konkrét megrendelési szerződéseket, amelyek – nyilván a keretmegállapodások feltételeinek figyelembevételével – az adott tagállamra vonatkozó gyakorlati szállítási és mennyiségi feltételeket tartalmazzák. Ezekről a tagállami megrendelésekről beszélt az Európai Bizottság szóvivője a tegnapelőtti brüsszeli sajtótájékoztatón, amikor magyarázta, hogy nem a Bizottság, hanem a tagállamok kötik meg (ami természetesen nem mond ellen a Bizottság által aláírt előzetes beszerzési megállapodások létezésének).”
– áll a mostani közleményben.
No komment...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére