Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

MZP a mini Feri, leszbikus szuperhősök mentik meg nyáron a világot

888.hu

2022.01.05. 19:59

Karácsony Gergely kedvenc cégvezére több milliárdos ingatlanbirodalmat rejteget.

 

Sokmilliárdos vagyont halmozott fel a lehető legnagyobb csendben az elmúlt években a fővárosi közműholding vezetője, a Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely által futtatott Mártha Imre. A Metropol hozzájutott az ezzel kapcsolatos dokumentumokhoz. Ezek alapján a megkérdezett szakértők 50-60 milliárdra becsülik a cégvezér diszkréten összeszedett vagyonát.

De a baloldal másik ‘nagy alakja’ is aktív volt a mai nap, hiszen Márki-Zay Péter, azaz mini Feri bevallotta, hogy teljesen Gyurcsány kottájából játszik, sőt!

Emiatt mégis érdekes látlelet az úgynevezett Márki-Zay féle árnyékkormány és ha az nem elég akkor érdemes a kampányára is ránézni, amit simán lehet halálkampánynak hívni a MZP féle elszólások miatt. Ha már az elszólásoknál tartunk azt is érdemes megjegyezni, hogy az újonnan szerződtetett Péterfi mindent megtesz azért, hogy MZP ne mondjon több baromságot.

Ha pedig már meguntuk Márki-Zay Pétert érdemes körülnézni a pályán, vajon ki maradt még?

Utoljára pedig érdemes megemlékezni, hogy a Marvel is halad a woke kultúrával és vászonra viszi idén az első leszbikus szuperhős nőket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére