Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Módosították a katát, emiatt kimentek tüncikézni és hidat foglalni a baloldali politikusok

888.hu

2022.07.12. 19:59

A helyszínen egy srác le is köpött egy járőrautót. Mindezt abban az energia- és gazdasági válságban teszik, amelyben a németek már sportcsarnokokban terveznek télen megmelegedni, a britek pedig hideg ételeket esznek.

 

Módosította a KATA szabályait az Országgyűlés, emiatt pár százan kimentek – a baloldali politikusok vezetésével – előbb tüntetni a Kossuth térre, majd a Margit hídhoz az autósok útját elállni.

 

 

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldali képviselők egy része is ott volt a budapesti demonstráción. Tették mindezt úgy, hogy több milliós fizetést vehetnek fel havonta a pocsék parlamenti munkájukért. Köztük volt az a Tordai Bence is, aki a Metropol szerint

építési engedély nélkül, a hatóságokat félrevezetve épített magának álomvillát Budapest egyik legdrágább kerületében.

 

 

A Margit hídnál egyébiránt előállítottak egy férfit is garázdaság miatt, mert leköpött egy járőrautót.

Zajlik a belpolitikai élet itt Magyarországon, nem csitulnak az események a nyári uborkaszezonban se. Ezzel szemben mik történnek Nyugat-Európában?

Íme:

  • Nagy-Britanniában minden hatodik háztartás komoly pénzügyi nehézségekkel küzd. A problémákat az energiaárak megemelkedése és a 9,1 százalékos infláció okozza. Volt olyan, aki az elmúlt hónapok hűvösebb napjain már nem fűtötte be a lakását, más pedig hidegen ette meg az ételét.
  • Németországban felszólították a helyi hatóságokat, hogy a hidegebb hónapokban a rászoruló polgárok megsegítésére különítsenek el közterületeket, sportcsarnokokat, kiállítótermeket, hogy bemehessenek felmelegedni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére