Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miközben lebuktatta a teljes baloldalt a kvízprofesszor, Karácsony vitát folytat saját magával

888.hu

2021.04.13. 19:59

Ezalatt hazánk a hárommillió beoltottal újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a magyar lakosság 30%-a már kapott oltást.
Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 2 969 647, közülük 1 250 582-en már a második adag vakcinát is megkapták

tájékoztat a koronavirus.gov.hu. A kormányzati oldal azt írja, hogy az új fertőzöttek száma 2837, az elhunytak pedig 272.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán jelentette be, hogy meglett a 3 milliomodik beoltott, mely újabb mérföldkő.

 

A harmadik hullám tetőzik a héten, ezt már egyértelműen lehet látni, a hétfői adatokhoz képest csökkenés tapasztalható, de minimum egy hétnek kell eltelnie, hogy biztosak lehessünk abban, hogy túl vagyunk a tetőzésen”

jelentette ki Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs keddi tájékoztatóján, melyen elhangzott az az információ is, hogy már hat vakcinával lehet oltani Magyarországon.

 

Szűk két hét alatt a regisztrált pedagógusok túlnyomó része megkapta a vakcinát. Kásler Miklós közölte, hogy a regisztrált pedagógusok 88,7 százalékát már beoltották.

 

Az eddig becsültnél több fiatalt érinthet a 25 év alattiak személyijövedelemadó-mentessége, ami jövőre lép életbe – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. a Világgazdaság keddi cikke szerint. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2019-es évre vonatkozó bevallási adatai szerint 460 ezer fiatalt érint majd a változás.

 

A Momentumnál most azért ígérnek 100 ezer forintot, ha valaki bebizonyítja, hogy oltásellenesek. Korábban az oltakozási kedvet gerjesztették volna fejenként ennyi pénzzel. Kiszámoltuk, hogy mennyit is költöttek volna el három hónap alatt a semmire. Megoldás: közel annyi pénzt, amennyibe 10 év stadionépítése került...

 

A bukott gyurcsányista kvízprofesszor beismerte, hogy szándékosan támadták a keleti vakcinákat. Vágó István azt mondta az ATV Csatt című műsorában, hogy nem oltásellenesek, a „keletivakcina-ellenes” kifejezés már inkább kifejezi az álláspontjukat.

 

A Diákváros fontos terve a kormánynak, ahogy a fővárosnak is, és fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett – nyilatkozta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, megcáfolva KariGeri azon állítását, hogy a kormány nem tartaná magát a fővárossal kötött megállapodáshoz a Diákváros felépítésével kapcsolatban.

 

Krónikus betegeknek szánt vakcinával oltották be Márki-Zay Pétert. A furcsa körülményről Cseri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes képviselő számolt be, aki szerint az a Moderna-oltás, amit a polgármester is megkapott, várandósoknak és krónikus betegeknek van fenntartva.

 

Kutyából éppúgy nem lesz szalonna, ahogy az oltásellenes Gyurcsányból sem oltáspárti pártvezér. Mondhatjuk úgy is, hogy emberpárti politikus, hiába biztat most látszólag nagy garral az oltakozásra – Horváth K. József írása.

 

Egy volt bíró védelmébe vette Tóta W. Árpád magyargyűlölő bejegyzését – Jog és Szabadság írása.

 

Dee Snider írt nem egyet a a nyolcvanas évek legnagyobb rock-slágerei közül, most azonban az új lemezén dolgozva úgy érzi már nincs akkor szabadsága az alkotásban. A legendás Twisted Sister énekese cenzúrának tartja az „eltörlési kultúrát”.

Itt vagyunk ebben a PC világban, ahol folyton figyelnünk kell arra, hogy mit mondunk és arra hogy ez kit fog megbántani. Ez egy elég furcsa dolog

– mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére