Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migráns férfiakat erõszakoltak a német nõk szilveszterkor

888.hu

2016.01.06. 21:18

A nap témája a 888.hu-n.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szilveszteri mulatság Köln városában. A helyi vonatállomás környékén egy éjszaka alatt több mint 80 alkalommal hívták ki a rendőrséget szexuális zaklatás és rablás miatt. Az sértettek nagy része nő. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság vádjával több mint 1000 fiatal férfit keres. A jelentések és a helyszíni beszámolók szerint az elkövetők arabok és észak-afrikaiak voltak, akik nagyobb bandákba tömörülve követték el az erőszakos bűncselekményeket.

Micsoda buli lehetett, nem?

A történet érdekessége az, hogy a média biztosítékát csak ezen a héten verte ki a történet istenigazából - legalábbis a külföldi médiáét - a helyi ugyanis kussolt a történtekről.   

Merkel asszony úgy beleborította a saját nyakába a kerti vécé tartalmát, hogy a németek alig tudják, hogy másszanak ki belőle. Az elmúlt hónapokban a kezdeti bevándorló - pardon, menekültbarát német lakosságban úgy nőttek ki a radikálisok, mint eső után a gomba, és szedték szanaszét az "ártatlan" migránsokat, amerre érték.

De mindennek ellenére nagyon sok jóindulatra van szükség ahhoz, hogy kijelentsük, a német közszolgálati tévé tulajdonképpen egy országos szintű balhé és további erőszakos események tömkelege elől óvta meg az országot, amikor egyszerűen elhallgatta mindazt, ami Köln városában történt azon az ominózus éjszakán. Most már egyértelmű, hogy hiba volt, a baj megvan, a közhangulat pedig isten tudja, mit fog kihozni az egyre növekedő német szélsőségesekből. Azokról a német emberekről beszélünk, akiknek már nagyon az elején elege lett a Merkel-féle bevándorláspolitikából, akik az elején csöndes, majd egyre hangosabb - végül menekültszállásokat gyújtogató tüntetőkké nőtték ki magukat. 

A német közmédia ugyanis hibázott. De az ő hibája elenyésző, hiszen ők csupán védték a német kormány elképesztő bakiját, melynek most mindannyian isszuk a levét. Mentették a menthetőt, és mint ilyenkor lenni szokott, tovább rontottak rajta. Ismerjük a történetet, nem fogjuk századjára elmesélni. 

A nap idiótája díjjal pedig ezennel Henriette Rekert, Köln város polgármester asszonyát tüntetnénk ki, aki még a történtek után is a saját, német lakosait okítaná, hogy miként érdemes az utcán nőként viselkedni, ha jót akarnak maguknak.

A polgármester mellett a rendőrség is megbukott, őket is több éles bírálat érte, többek között Thomas de Maizire kritizálta a rendőrség fellépését, aki szerint óriási baklövést követtek el azzal, hogy kiürítették a teret. A német belügyminiszter leszögezte, hogy az elkövetőket származásuktól függetlenül meg kell büntetni, valamint nyíltan kell beszélni arról is, ha menedékkérők voltak közöttük.

A legviccesebbek az egészben még mindig a liberális reakciók. Hiszen Isten tudja, hányadik alkalommal derül ki, hogy azok a liberális hangok, akik egyidejűleg tárták ki karjaikat a migránsok előtt és küzdöttek a nők jogaiért, tulajdonképpen elsőként esnek áldozatul annak, hogy az érkező a kultúrákban a nő szó jelentése egészen más. 

A dominóeffektus folytatódik. Merkel hibázott, megjelentek - szervezetten (!) a migránsok az utcán, garázdálkodtak, a rendőrség nem tudta kezelni, és aknára futott. A rendőrség hibázott, ezért a média is bogra futott. A polgármestert most hagyjuk, ő csak simán hülye. 

Nagyjából ez történik, amikor egy ekkora méretű tömeget el akarnak hallgattatni. És most - sajnos - az áldozatok tömegéről beszélünk már, nem az ezernyi támadóról. A seb mélyül, a szálka beljebb kúszik a torokban formált sebben, és egyre több büszkeségében bántalmazott nő szólal meg és tesz feljelentést a történtekért. 

Mit mondhatnánk még? 

Ha német vagy, és országodban élsz, tartsd tiszteletben az oda érkezők hagyományait. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére