Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: Új fejlemények a koronavírus kapcsán és M. Dobos Marianne interjú a 888-on

888.hu

2020.03.06. 19:59

A mai nap is pörgős volt: az operatív törzs újabb információkat közölt a koronavírussal megfertőződött betegekről, M. Dobos Marianne, a Hír Tv gyönyörű műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, egy osztrák lap pedig bevallotta, amit mi már évek óta mondunk: Orbán Viktornak igaza volt.

Lakatos Tibor ezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője szerint eddig Magyarországon 4 külföldi állampolgárnál diagnosztizálták az új koronavírust, ebből 3 iráni és egy brit állampolgár.

Ismertetése szerint eddig egyedi esetek vannak, a cél pedig az, hogy megelőzzék a csoportos megbetegedéseket.

Müller Cecília országos tiszti főorvos közölte: a népegészségügyi felügyelők követik és feltérképezik a fertőzöttek kontaktpontjait. Elmondása szerint a Semmelweis Egyetem egyik iráni hallgatójának mozgásai miatt összesen 35 fő van a tiszti főorvos látókörében. A másik fertőzött iráni esetében a szoros kontaktpont a felesége, akivel közösen kerültek a Dél-Pesti Centrumkórházba. A harmadik fertőzött egy brit állampolgárságú férfi, aki ki Debrecenben tartózkodik életvitelszerűen, de gyakran járt Milánóba. Az ő esetében is elindult a kontaktok felkutatása, egészen közeli kontaktpontja a felesége és az anyósa. A negyedik eset az első iráni, SOTE-s diák párja, élettársa. Ő kontaktként vonult be a kórházba, és tegnap derült ki, hogy fertőzött.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a kormány kisfilmeket jelentet meg az interneten és a sajtóban, amelyek célja a tájékoztatás lesz.

Interjút adott a 888-nak a Hír Tv csinos műsorvezetője, M. Dobos Marianne, aki szerint

az a jobboldali, akit most a hangos többség utál. Most ez a jobboldaliság. Ha nem állsz be a soraikba, akkor jobboldali vagy.

A beszélgetésből többek között kiderül az is, hogy szeret-e főzni, lenne-e Kálmán Olga, valamint az is kiderül, hogy szereti-e a pálinkát.

Az osztrák Die Presse piacvezető osztrák napilap publicistája, Christian Ortner véleménycikkben fogalmazta meg, hogy

a 2015-ös magyar migrációs politikát kritizáló nyugat-európai politikusoknak ideje lenne bocsánatot kérniük Orbán Viktor miniszterelnöktől.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére