Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Metszet: a fertőzés vasárnap is rossz adatokat produkált, holnaptól munkába állnak a kórházparancsnokok, küszöbön a járvány új szakasza

888.hu

2020.03.29. 19:59

Vasárnap is nőtt a fertőzöttek száma, két idős betegtől pedig sajnos el kellett búcsúzni. Jó hír volt viszont, hogy egy 101 éves olasz férfi felgyógyult. Az Index ezúttal is mulattatott, mint ahogy Karácsony Gergely sajátos lovaglása is.

A járvány adatai ma sem voltak szívderítőek. A legfrissebb adatokat ezúttal is Müller Cecília országos tisztifőorvos ismertette. E szerint 65-tel több a fertőzött, mint tegnap volt, 343 helyett 408 fertőzött van már, változatlanul 34 gyógyultat tartanak nyilván, viszont a halálesetek száma kettővel megemelkedett 11-ről 13-ra. Két idős, más alapbetegségekkel is bíró betegek estek áldozatul a vírusnak. Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta, hétfőn megkezdik tevékenységüket a kórházparancsnokok, akik feladata az lesz, hogy támogassák a kórházak működését a járvány ideje alatt. Kiemelte: orvosszakmai kérdésekben a katonák nem hoznak döntéseket.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára rádiós nyilatkozatában hangsúlyozta, büszke arra, hogy politikai közösségük tagjai közül nagyon sokan szervezik az idősek megsegítését, még ha ezekben a napokban ezt nem is verik nagy dobra. Aláhúzta, A koronavírus-járvány neheze csak most jön, amikor a csoportos megbetegedések szakaszát minden bizonnyal felváltják a tömeges megbetegedéseké.

Kiderült azonban az is, s ez nagyon jó hír, hogy egy 101 éves olasz férfi gyógyultan hagyta el a kórházat.

Az Index ma sem hagyott bennünket meglepő információk nélkül. BIROM szerint ugyanis „Hosszú időre jégre tehetik a kormánypártok a parlamentet hétfőn”. Na, ne már!

Megtudtuk továbbá azt is, hogy Karácsony Gergely ezúttal is fordítva ült a lóra!

Szóval, izgalmas nap volt a vasárnap, de a hétfő sem ígérkezik csendesebbnek, sőt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére