Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvannak a rezsicsökkentés új szabályai, Hillary Clinton visszatérne, Tordai menekül

888.hu

2022.07.21. 20:00

Az átlagfogyasztás felett is kedvezményes lakossági árat vezet be a kormány. Régi-új kihívója lett Bidennek a demokrata gerontokrácia krémjéből. Tordainak valószínűleg igen kínos kezd lenni a luxusvilla ügye.

 

Németh Szilárd Tusnádfürdőn jelentette be a rezsicsökkentés új szabályait.

Ezek szerint az átlagfogyasztás felett is kedvezményes lakossági árat vezet be a kormány.

További részletekért kattintson IDE.

Emellett megjelent az a hivatalos tájékoztatás is, melyből kiderül, hogy hogyan védi továbbra is a magyar családokat a rezsicsökkentés. Egy év alatt az áram ára több mint ötszörösére, a gáz ára több mint hatszorosára emelkedett, és az áremelkedés tovább folytatódik. Ennek ellenére az átlag fogyasztáson belül milliókat spórolhat meg egy család.

 

 

A tengerentúlon úgy látszik, sokadik veresége után úgy látszik ismét meg akarja magát mérettetni Hillary Clinton.

Bill Clinton egykori főtanácsadója azt állítja, hogy Joe Biden kénytelen lesz félreállni, mert Hillary Clinton 2024-ben újra indulni készül az amerikai elnökválasztáson.

Dick Morris, aki Bill Clinton sikeres újraválasztási kampányát irányította 1996-ban, és egykor Clinton legbefolyásosabb tanácsadójaként emlegették, azt mondta, a demokraták tudják, hogy

Biden nem indulhat újra 2024-ben, a gyorsan hanyatló szellemi képességei és az általa előidézett gazdasági katasztrófa miatt.
Mókás lesz a következő elnökválasztás az USA-ban.

Tordai Bence elmenekült a luxusvillabotrány miatt

Mint ismeretes, július 12-én számolt be arról a Metropol, hogy Tordai Bence megtévesztve a hatóságokat, a szükséges engedélyek hiányában parasztháznak álcázva építhette II. kerületi luxusvilláját, aminek értéke mintegy 150 millió forint.

Az ügyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Tordai 2016-ban vásárolta meg a telket, de a szigorú előírások miatt nem kaphatott építési engedélyt, ezért dönthetett úgy, hogy megtéveszti a hatóságokat és azt hazudja, hogy felújítja a birtok területén álló parasztházat.

A Mediaworks Hírcentruma kereste ezügyben a politikust, aki először sértegetéssel reagált a kérdésekre, majd lerakta a telefont.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére