Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan a Momentum új elnöke, DK-s a legjobb önkormányzat, Oroszország nukleáris fegyverei

888.hu

2022.05.29. 19:59

Izgis.

 

A céltalan orbánozás helyett a hazánkról alkotott elképzeléseinkről kell beszélnünk.”

– hangsúlyozta az új elnök, Gelencsér Ferenc a Facebookján.

Gelencsér maga mögé utasította két riválisát: Hajnal Miklós majdnem-közgazdászt és a lila nadrágját elszakító Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettest.

 

 

A DK-s László Imre által vezetett Újbuda lett Magyarország legátláthatóbb önkormányzata! – írta ki a Demokratikus Koalíció csupa nagy betűkkel közösségi oldalára. Büszkék vagyunk rád, Imre! – tették hozzá.

Szóval amúgy délcegen, elbüszkélkedve azzal

a nagy semmivel,

amit ez az átláthatóság jelent.

A semmi ugyanis szó szerint értendő. Azok fényezték ugyanis a DK-s polgármester gallérját, amelyekkel a Demokratikus Koalíció egy tálból cseresznyézik. Pontosabban Soros tálából. Az Átlátszó, a K-Monitor, a Transparency International Magyarország és a Demokratikus Koalíció ugyanis szerves része Gyuri bácsi Magyarországon ideiglenes állomásozó hadtesteinek.

 

 

Oroszország sem hadszíntéri, sem hadászati nukleáris fegyvereket nem vet be Ukrajnában vagy más országok, köztük Nagy-Britannia ellen.

Andrej Kelin, Oroszország londoni nagykövete a BBC brit közszolgálati televízió vasárnapi politikai magazinműsorában megerősítette azt a hivatalos orosz álláspontot, hogy Ukrajnában nem háború, hanem „korlátozott hadművelet” folyik, elsősorban a keleti országrészben élő orosz lakosság védelmében.

Kelin határozott nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész lenne-e nukleáris támadást intézni Nagy-Britannia ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére