Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megválasztották a legnőiesebb férfit, meghurcoltak egy edzőt, bajban a németek és franciák

888.hu

2022.06.28. 19:59

Ma is megerősítésre került az a hipotézis, miszerint a világ teljesen kifordult magából. Van visszaút?

 

Először is szembejött egy hír velünk, hogy megválasztották a legszebb nőt Thaiföldön. Fel is csillan a férfi szeme erre (akár még a lányoknál is, ha éppen leszbikus az illető), erre jön a hatalmas csalódás: Ravena nem hogy nem nő, de már férfi se.

Ez ugyanis egy transz-szépségverseny volt.
Ha ez valami vicc lett volna, akkor még tapsolhatnánk is annak, aki zseniálisan elbújtatta a férfit a maszk mögé. De nem! Ők ezt teljesen komolyan gondolják, hogy ők nők, és annak is szeretnének maradni. Szegény Ravena.

 

 

Igyekeztünk ebből fölocsúdni, azonban jött a következő pofon. Mint ismeretes: Norvégiában megöltek két embert is szombat hajnalban, mikor egy iráni származású migráns lövöldözni kezdett egy melegbárnál Oslóban.

 

Gondolhattuk naivan: innentől jön a számvetés, a híres viking harcosok magukba néznek, és eltakarítják a migránsokat arról a földről, amelyért őseik évszázadokkal ezelőtt megharcoltak. De nem így történt, ez se. A norvég király ugyanis még ezután is országa sokszínűségéről beszélt.

 

Össze kell fognunk, hogy megvédjük értékeinket: A szabadságot, a sokszínűséget és egymás tiszteletét. Továbbra is ki kell állnunk azért, hogy minden ember biztonságban érezze magát.”

– mondta.

 

 

 

Majd miután arról hallunk mindenfelől, hogy az európai országok nyögik az energiaválságot a szankciósdi játék miatt, a németek kiszámolták, hogy mekkora veszteség érné Németországot, ha leállna az orosz gázszállítás. Kijelenthetjük: sokba!

 

 

 

Robeck Habeck önmarcangoló módszereit pedig átveszik a franciák is: ők a szénerőműveiket nyitják meg újra, fityiszt mutatva Greta Thunbergnek.

 

 

 

Nagy-Britanniában pedig már pénzt adnának azért cserébe a lakosságnak, hogy ne használjanak áramot! Az ötlet célja, hogy megpróbálják elkerülni az áramkimaradások lehetőségét a télen. Szürreális!

 

 

 

Majd a végére legalább egy örömteli hírrel is tudunk szolgálni: a Roe vs. Wade ítélet után az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága felmentette a vádak alól azt a futballedzőt, akit azért cibáltak bíróságról-bíróságra, mert gyakorolni merészelte hitét úgy, hogy a pályán rendszeresen imádkozott.

 

 

 

Ma se lettünk optimistábbak a világ jövőjét látva, hogy merre halad. Talán még van visszaút, de ennek lehetősége napról-napra egyre csak fogy...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére