Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszakadt tűzszünet; Márki-Zay és a demagógia; A magyarok akarata Rónának sem számít

888.hu

2022.03.06. 19:59

Sajnos a vasárnap is a háború jegyében telt.

 

Tovább folytatódtak a harcok Oroszország és Ukrajna között a szombati napon is, miután a civilek evakuációját lehetővé tévő tűzszünet órákig sem tartott. Vlagyimir Putyin orosz elnök az Aeroflot stewardessei társaságából jelentkezve a nyugati szankciókat a háborúhoz hasonlította, és arról beszélt, hogy további ellenállás esetén Ukrajna könnyen elveszítheti az államiságát.

 

Márki-Zay Péter ötlettára kifogyóban van, már szinte minden társadalmi csoportot megsértett, már szinte minden lehetséges forgatókönyvet felvázolt, amivel háborúba sodorhatná az országot, így nem maradt más, mint a baloldal állandó eszköze és egyben utolsó mentsvára: a demagógia.

A tapasztalat ilyenkor jól jön, mert baj idején a legfontosabb a nyugalom”

– hívta fel a figyelmet a miniszterelnök közösségi oldalán megosztott videójában.

 

Mindkét oldal szerint a másik fél a hibás. Több százezren rekedtek az ostromlott városban. Másodjára sem sikerült Mariupol evakuálása.

Róna Péter a háborúval kapcsolatban továbbá leszögezte: „Vagy beállunk az Európai Unió fősodrába és úgy viselkedünk, mint a másik 26 tagország, ugyanazt a politikát folytatjuk Oroszországgal szemben, vagy fel is út, le is út.” A magyarok akarata ezúttal sem számít.

Kérdés, milyen hét következik az elmúlt, szomorúan háborús után?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére