Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megalakult a Védelmi Tanács, megszavazták a gázspórolási tervet Brüsszelben, Cseh Katkát megbüntették

888.hu

2022.07.26. 19:59

Ezen a júliusi napon nagy volt a hírcunami.

 

Orbán Viktor vezetésével megalakult a Védelmi Tanács

 

Ez a testület foglalkozik majd többek között a nemzetbiztonsági szolgálatokkal, a közbiztonsággal, a határrendészettel, a honvédelemmel, a menekültüggyel, a katasztrófavédelemmel, a terrorelhárítással valamint a védelmi fejlesztésekkel kapcsolatos előterjesztésekkel és jelentésekkel.

 

 

 

Elfogadták a gázspórolási tervet Brüsszelben, csak Magyarország szavazott ellene

 

Az Európai Bizottság oldalán megjelent közlemény szerint a tagállamok vállalták, hogy augusztus 1. és március 31. között az elmúlt öt év átlagához képest 15 százalékkal csökkentik a gázfelhasználást, a saját választásuk szerinti intézkedésekkel – írja a vg.hu.

A rendelet azt is lehetővé teszi, hogy az ellátásbiztonsággal kapcsolatban „uniós riasztást” adjanak ki, amely esetben a gázkereslet csökkentése kötelezővé válik.

 

 

Aggasztó hírek Brüsszelből. Mai döntésével Brüsszel újabb lépést tett a háborús gazdaság irányába. Bonyolult idők jönnek, de egy biztos: Magyarországon a rezsicsökkentés marad!”

– írta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán.

 

Magyarország számára ez a rendelet teljesen elfogadhatatlan, és kizárt a végrehajtása.”

– szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 

 

Négymillió forintra büntették Cseh Katalinék nyomdacégét

 

A Közbeszerzési Hatóság négymillió forintra büntette Cseh Katalin családi nyomdacégét, a Pannónia Nyomda Kft.-t, miután kiderült, hogy egy közbeszerzés során a megrendelővel együtt szabálytalanul módosítottak a szerződésen. A hatóság döntését a Fővárosi Törvényszéken támadta meg a nyomda, ám a verdikt szerint jogos volt a büntetés. A Pannónia Nyomda korábbi gyanús pályázati ügyleteivel összefüggésben az adóhatóság költségvetési csalás gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a büntetőeljárás jelenleg is folyamatban van.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére