Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay összevissza beszél, Bajnaiék akcióban, több városban kampányolt Orbán Viktor

888.hu

2022.03.29. 20:00

Orbán Viktor elzárta a gázcsapot Ukrajna felé – mondta Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a 888.hu stábjának a Széll Kálmán téren tartott keddi fórumán. Bajnai Gordonhoz kapcsolódó adathalász céggel együttműködve zavaros sms-eket küld kormánytisztviselőknek is a baloldal. Több városban is kampányolt ma Orbán Viktor.

 

A hódmezővásárhelyi polgármestert nem zavarta, hogy a baloldal híresztelésével szemben Magyarországon keresztül kap gázt a keleti szomszédunk. A láthatóan egyre frusztráltabb Márki-Zay hozta a formáját, értékelhető választ nem tudott adni kérdéseinkre, így Péterfi Judit is többször közbelépett és nem engedte, hogy kérdezzünk a főnökétől. Ezen kívül volt még egy kis operatőr-lökdösés és Donáth Anna is megjelent a rendezvényen, ahonnan aztán futva távozott. Az erről készült videót ITT megtekintheti.

 

A nap folyamán kormánytagok, kormánytisztviselők és jobboldali újságírók is kaptak furcsa SMS-üzeneteket, feltételezhetően a baloldaltól. Erős a gyanú, hogy törvénytelen eszközökkel történt adatgyűjtés, illetve adatfelhasználás, vagyis a baloldal már semmitől sem riad vissza, ha a hatalom megkaparintásáról van szó. Emögött egy közismerten baloldali, offshore háttérrel rendelkező vállalat, a DatAdat állhat, amely legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy Márki-Zay Pétert is finanszírozzák. A cég külföldre viszi magyar emberek adatait, az adathalász céggel kapcsolatban ez különösen súlyos és riasztó probléma – írta ma az Origo.

Az SMS-kampánnyal kapcsolatban Péterfalvi Attila, az Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is megszólalt, aki szerint felvet adatvédelmi kérdéseket az ellenzék által indított SMS-kampány, amely akár hatósági vizsgálat tárgyát is képezheti.

 

Eközben Orbán Viktor ma több városban is kampányolt.

Az nem segítség, ha tönkretesszük saját magunkat, bármennyire is az ukránokkal dobog a szívünk, az nem segítség, hogyha Magyarország közben tönkremegy.

 

– mondta Orbán Viktor kampánybeszédről készült videójában.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére