Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay letért az útról, 700 ezer migráns él Franciaországban, hálátlanok az amerikaiak

888.hu

2021.11.25. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Íme, az ellenzéki pártok elképzelése a demokratikus jogállamról és pluralizmusról: csak az indulhat el a választáson, aki nem rontja a baloldal kormányra kerülésének esélyeit.

Az ellenzék szerint

ha bármi kiderül róluk, illetve bármi történik vagy történt a múltban a nagyvilágban, arról kizárólag a Fidesz tehet.

Legyen az a globális felmelegedés, a migráció vagy éppen a dinoszauruszok kihalása, annak hátterében rögtön a kormánypártot vélik felfedezni. Így vannak azokkal a hangfelvételekkel is, amelyeket Anonymus tesz közzé az utóbbi időben.

 

 

Gérald Darmanin francia belügyminiszter a La Provence című lapnak azt nyilatkozta, hogy ez a szám nem is olyan nagy, mivel Nagy-Britanniában közel 1-1,5 millió bevándorló tartózkodhat.

A Breitbart szerint a pontos számok ugyanakkor nem ismertek. Jérome Wittwer professzor, az illegális migrációról szóló jelentés szerzője már 2019-ben azt állította, hogy ez a szám jóval magasabb is lehet, hiszen csak minden második illegális bevándorló jelentkezett a rendszerbe, így

valós számuk Franciaországban akár a duplája is lehet a hivatalos becslésekben szereplő adatnak.
Az amerikai közvélemény-kutatások túlnyomó része Joe Biden elnök alacsony népszerűségét támasztja alá. Hillary Clinton volt elnökjelölt ezt úgy kommentálta, hogy az amerikai emberek nem értékelik azt, amit Biden tett értük.
Clinton ezt a megjegyzést Rachel Maddow MSNBC-n futó műsorának vendégeként tette kedd este.
Tudják, a demokrácia rendetlen. Tudja, sok ember, azt hiszem, kissé frusztrált lett, amikor a jogalkotás kusza folyamatát nézte”
– mondta Clinton.
És nem igazán értékelték, hogy a Biden-kormány egy év alatt két fontos jogszabályt is elfogadott a képviselőházban és a szenátusban, és egy másik fontos jogszabályt is elfogadtak a képviselőházban, amely hamarosan a szenátus elé kerül”

– folytatta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére