Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay letért az útról, 700 ezer migráns él Franciaországban, hálátlanok az amerikaiak

888.hu

2021.11.25. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Íme, az ellenzéki pártok elképzelése a demokratikus jogállamról és pluralizmusról: csak az indulhat el a választáson, aki nem rontja a baloldal kormányra kerülésének esélyeit.

Az ellenzék szerint

ha bármi kiderül róluk, illetve bármi történik vagy történt a múltban a nagyvilágban, arról kizárólag a Fidesz tehet.

Legyen az a globális felmelegedés, a migráció vagy éppen a dinoszauruszok kihalása, annak hátterében rögtön a kormánypártot vélik felfedezni. Így vannak azokkal a hangfelvételekkel is, amelyeket Anonymus tesz közzé az utóbbi időben.

 

 

Gérald Darmanin francia belügyminiszter a La Provence című lapnak azt nyilatkozta, hogy ez a szám nem is olyan nagy, mivel Nagy-Britanniában közel 1-1,5 millió bevándorló tartózkodhat.

A Breitbart szerint a pontos számok ugyanakkor nem ismertek. Jérome Wittwer professzor, az illegális migrációról szóló jelentés szerzője már 2019-ben azt állította, hogy ez a szám jóval magasabb is lehet, hiszen csak minden második illegális bevándorló jelentkezett a rendszerbe, így

valós számuk Franciaországban akár a duplája is lehet a hivatalos becslésekben szereplő adatnak.
Az amerikai közvélemény-kutatások túlnyomó része Joe Biden elnök alacsony népszerűségét támasztja alá. Hillary Clinton volt elnökjelölt ezt úgy kommentálta, hogy az amerikai emberek nem értékelik azt, amit Biden tett értük.
Clinton ezt a megjegyzést Rachel Maddow MSNBC-n futó műsorának vendégeként tette kedd este.
Tudják, a demokrácia rendetlen. Tudja, sok ember, azt hiszem, kissé frusztrált lett, amikor a jogalkotás kusza folyamatát nézte”
– mondta Clinton.
És nem igazán értékelték, hogy a Biden-kormány egy év alatt két fontos jogszabályt is elfogadott a képviselőházban és a szenátusban, és egy másik fontos jogszabályt is elfogadtak a képviselőházban, amely hamarosan a szenátus elé kerül”

– folytatta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére