Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay kiállt a vizitdíj mellett, Gyurcsány megvédte Mártha Imrét

888.hu

2022.01.11. 19:59

Transznemű színésznő nyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat.

 

Márki-Zay Péter újabb megszólalása került elő, amelyben a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetését támogatja. Ebben a Facebook-videóban azt mondja, hogy a 2008-as, Fidesz által kezdeményezett szociális népszavazást – ahol hatalmas többséggel leszavazták a magyarok a fizetős egészségügyet – ki sem lehetett volna írni, mert a költségvetést érintette (ez nem igaz, hiszen csak a költségvetési bevételek elköltéséről nem lehet népszavazást kiírni).

Ezzel a beszédével is Gyurcsány mellett tette le voksát.

A mellett a Gyurcsány mellett akivel például abban is egészen egyetértenek, hogy hogyan kéne beengedni a migránsokat, pedig a milánói példa is bizonyítja hogy ez nem igazán jó ötlet. De ha sumákolásról van szó úgy tűnik a baloldal összetart, hiszen Gyurcsány kiált Mártha Imre mellett is, aki kétes vagyona és fényűző élete miatt elég csúnya botrányba keveredett.

Ha már szó esett a migránsokról Gyurcsány miatt, érdemes elolvasni mi is a helyzet a bevándorlás kérdéssel kapcsolatban Európa-szerte.

A mai nap Bohár Dani is írt egy cikket, arról hogy vajon mi is okozhatja MZP nagyzolási kényszerét.

Ezek után pedig egy kicsit rugaszkodjunk el a magyar helyzettől, hiszen a Golden Globe is megérdemel egy pár szót, hiszen transznemű színésznő nyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat, de ezek mellett is úgy tűnik, hogy a nyugatiaknak is kezd elegük lenni a transzjogokból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére