Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay felkarolt egy gyurcsányi tervet, így maradhat miniszterelnök-jelölt – de meddig?

888.hu

2022.01.09. 19:59

Ugyan a fizetős egészségügy mellé Márki-Zay Péter képzeletében járna a magyaroknak táncoló fűszoknyás lányok, akik mojitot is felszolgálnának a szenvedő betegnek, ám ha a realitás talaján maradunk, inkább ne engedjük ezt megvalósítani nekik.

 

Tegnap nagy nyilvánosságot kapott egy felvételen, melyen Márki-Zay Péter melyen éppen a magyar egészségügy reformjáról értekezett. A szavaiból az derült ki, hogy magánosítani szeretne, valamint nem veti meg a fizetős egészségügyet sem.

A fizetős egészségügy ötlete nem új, hiába bukott bele 2010 előtt a baloldal a hasonló kezdeményezésekbe. Gyurcsány Ferencék ma is ragaszkodnak az üzleti alapú ellátások rendszeréhez és a privatizációhoz.
– olvasható a Mediaworks Hírcentrum írásában. Megírták, hogy a „baloldal kapitánya” már 2021 novemberében is egy gárdonyi lakossági fórumon fényezte az USA-ban működő rendszer előnyeit, melynek előnyeit a következő példával igyekezett bizonyítani:
Ha kell, akkor fűszoknyás lányok mojitót szolgálnak föl, hogyha ezt valakinek fedezi a biztosítása vagy a pénztárcája”

Azt persze már inkább elhallgatta, hogy ilyesmire idehaza vagy épp Amerikában legfeljebb Bige Lászlónak és hasonló oligarcháknak lenne pénzük.

Ezt a fizetős egészségügyet már többször is elutasította már a magyar társadalom. Gyurcsány Ferenc bandája azonban nem adja fel. K. Gaál István rögvest be is mutatta írásában, hogy ez a fajta egészségügyi rendszer mégis hogyan is nézne ki, ha megvalósulna. Elég ijesztő belegondolni.

Azonban hiába láthatta mindenki azt felvételt, amikor Márki-Zay Péter a privatizációról beszélt, még egy nap se telt el de már le is tagadja egykor saját magától elhangzott szavait, Ezt a taktikát már ismerjük, Gyurcsány Ferenc is így tagadta le a vizitdíj bevezetésének tervét az Orbán Viktorral folytatott tévévitájában.

Épp tegnap beszéltem egy tapasztalt kerületi főorvossal, aki a kormány intézkedései révén nagyon elégedett a mostanra elért nettó másfél milliós havi fizetésével. Annak pedig hasonlóképpen örül, hogy a bérrendezés hatására csak az elmúlt évben három orvos jött vissza külföldről az általa vezetett szakrendelőbe, egyikük éppen Svédországból. A pozitív tendencia tehát tetten érhető.
–írta Horváth K. József a ma megjelenő írásában.
Magyarán: Péterfi Judit sajtófőnököt és személyi testőrét hiába állították oda Zayos Péter mellé, a múltban elmondottakat már nem fogja tudni magáról lemosni. Vajon hogyan gondolkodik az ellenzék? Le fogják cserélni másik miniszterelnök-jelöltre?
Mráz Ágoston Sámul, a Nézőpont Intézet igazgatója szerint ezt a lépést az országgyűlési választásokig már nem fogja meglépni a baloldal. Ugyanis már a nullára korlátozta Márki-Zay Péter befolyását és „innentől kezdve egy hasznos idiótaként tudják maguk előtt tolni”, akivel a „balhét is el tudják vitetni” a voksolás elvesztése esetén.

Végezetül itt van egy írás Fodor-Horváth Zsófiától Küzdelem a hétfejű sárkánnyal címmel, mely a Jó és a Rossz állandó küzdelméről szól. Talán ez várható majd 2022 tavaszán is, a választási kampány során.....

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére