Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az óvodások is készülnek az áramkimaradásokra, Zelenszkij ellátogat Joe Bidenhez, nemsemleges díjat osztogatna Hugh Jackman

888.hu

2022.12.21. 19:59

Izgi...

 

Újabb városban tájékoztatták arról a gyerekek szüleit, hogy egy áramszünet során az óvodát is lekapcsolhatják a hálózatról. Erre az önkormányzat szerint nagy esély van, ezért megkértek minden szülőt, hogy extra meleg ruhákat csomagoljanak a gyerekeknek. Korábban egy iskolában is arra kérték a szülőket, hogy takarókat és zseblámpát is küldjenek a gyerekeikkel az iskolába.

A V4NA beszámolója szerint az áramkimaradás veszélye olyan nagy lett Skåne településen, hogy az önkormányzatok az óvodás gyerekek szüleit arról tájékoztatták, hogy egy esetleges áramszünet esetén a gyerekek nem kapnak majd meleg ételt, illetve hideg termekben kell kivárniuk az áramszünet végét.

 

 

Zelenszkijt Joe Biden amerikai elnök fogadja a Fehér Házban, majd az ukrán elnök beszédet mond az amerikai kongresszus előtt – tájékoztatott Karine Jean-Pierre fehér házi szóvivő.

A nap folyamán egy közös sajtótájékoztató is várható.

A tisztségviselő hozzátette:

az amerikai elnök újabb komoly segélyt jelent be Ukrajnának.

 

 

Hugh Jackman ausztrál színész támogat „egy nemileg semleges színészi kategóriát, amelyben minden előadó versenyezhet”, mint a férfi és női színészi díjkategóriák egybeolvasztását.

Jackman személyes meggyőződése szerint, amikor a nemekről van szó, „mindannyian tudjuk, hogy ez egy sokkal nagyobb spektrum”, mint „csak kettő”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére